reklama

Kwiecień 2011

nati noc na pewno spokojniejsza i w miarę przespana. Nie musiałam się zadręczać myślami, co zrobić itd. Bóle jeszcze się pojawiają, ale w końcu duphaston nie jest lekiem przeciwbólowym, tylko syntetycznym progesteronem, więc być może na działania trzeba poczekac do momentu aż uzupełnię jego niedobory (zresztą jak zaczęłam poprzednio go brać na plamienie, to ono minęło dopiero po dwóch tygodniach). A jeśli nie będzie pomagać, to jak zrobię mocz i morfologię to i tak mam przyjść na wizytę, więc wtedy niech szuka rozwiązania dalej ;) póki co- psychicznie na pewno jestem spokojniejsza

nati- może ona chciała Ci zasygnalizowac, że jest głodna ?;)

marma
najważniejsze, że po pierwszym dniu edukacji jesteś zadowolona i jeszcze spotkała Cię taka miła niespodzianka :)))

reklama
dzień dobry:-)
mitaginka super że trafiłaś na odpowiedniego lekarza,teraz napewno będzie ok,ędziesz spokojniejsza a to lepiej dla Ciebie i maluszka.
ja nie moge doczekać się usg będe miała 20 grudnia więc jeszcze nie wiemy co będzie ,ale mam wrażenie że druga dziewczyna:-D
słuchajcie dziewczyny macie może coś takiego że swędzi was skura??mnie od wczoraj zaczeła strasznie swędzieć i to coraz bardziej nie tylko na brzuchu.mąż mówi że to może od proszku do prania i płynu ale ja używam tego co zawsze,a moja mama wspomniała że to może być cholestaza i zebym poszłą z tym jutro do ginki.kurcze i teraz nie wiem,
pozdrawiam

nela to widzę, że wreszcie udało się dojechać do Katowic :) i zrobiłaś te zakupy w CH?

Dziewczyny, zauważyłam, że ostatnio swędzą mnie sutki. Piersi swędziały już wcześniej, ale żeby sutki ???? :szok: czy któraś z Was ma tę przypadłość albo wie, jak jej zaradzić?

HEY DZIEWCZYNY
kilka dni mnie nie było
mitaginka ja tez mam z tym problem,w piatek zaczelo mnie swedziec i zauwazylam takie jakby babelki malusienkie, podrapalam to i zrobily mi sie mikrostrupki. boje sie ze to moze byc opryszczka :-( juro rano ide zrobic badania na przeciwciala herpes, a popoludniu mam wizyte u gina.

ticker.php

Witam niedzielnie!!!

Nie dałam rady wczoraj nic napisać,bo odprawiałam małej urodzinki,a więc roboty było co nie miara i do wszystkiego tylko moje dwie ręce:))
Pisałyście o bólach promieniujących do pachwin-kurcze,u mnie to czasem jest tak,że idę jak pokraka,bo boli aż po obu stronach.A w nocy-jak chcę się przewrócić z boku na bok-to cały ból promieniuje do biodra i pośladka,masakra!!!

Mitaginka-jak dobrze,że zostałaś!Widocznie trafiłaś na lekarza z powołania,a teraz to tylko nic jak cieszyć się brzuszkiem i maleństwem!Super,że masz dlA NAS TAKIE POMYŚLNE WIEŚCI!!!

No to ja uciekam,jakoś za bardzo nie mam weny do pisania (swoje 5 gr znów wtrąca małż..)
Aha,Marma- gratuluję pierwszych zajęć:)) Fajnie,że po pierwszym dniu już sobie chwalisz,powodzenia,kochana:))

nati-skąd u ciebie taki brak pomysłów na pisanie?No nie znam cię z tej strony;-)

Przyjemnego popołudnia dla Was!!!:-)

dzień dobry:-)
mitaginka super że trafiłaś na odpowiedniego lekarza,teraz napewno będzie ok,ędziesz spokojniejsza a to lepiej dla Ciebie i maluszka.
ja nie moge doczekać się usg będe miała 20 grudnia więc jeszcze nie wiemy co będzie ,ale mam wrażenie że druga dziewczyna:-D
słuchajcie dziewczyny macie może coś takiego że swędzi was skura??mnie od wczoraj zaczeła strasznie swędzieć i to coraz bardziej nie tylko na brzuchu.mąż mówi że to może od proszku do prania i płynu ale ja używam tego co zawsze,a moja mama wspomniała że to może być cholestaza i zebym poszłą z tym jutro do ginki.kurcze i teraz nie wiem,
pozdrawiam

mnie swędzi skóra na piersiach i myślę, że jeżeli swędzą Cię piersi, brzuch, biodra- czyli miejsca, które nam teraz rosną i na których napina się skóra, to nie powinnaś się martwić; pomóc może natłuszczanie oliwką lub specjalnymi balsamami.
Jeśli natomiast odczuwasz swędzenie całego ciała i wykluczasz reakcję uczuleniową, to może faktycznie lepiej się skonsultować z ginem.

Dziewczyny, dzięki za troskę. :* Póki nie łażę - jest lepiej. Także dziś sobie chyba nawet wyjście do kościoła podaruję zwłaszcza, że pogoda jest "pod psem"...

Marma - też myślałam o tp, ale raczej będę dr robić za rok-dwa, bo podyplomówki niestety do najtańszych nie należą. ;)

normalnie juz maz sie ze mnie smieje albo bardziej wscieka na mnie.
traktuje mnie jak chora, nie moge podniesc 1kg ziemniakow- bo nie moge dzwigac, jak idziemy gdzies to mnie trzyma kurczowo zebym nie poleciala- a mam naprawde nie sliskie buty. Jak mu to wypomnialam ze traktuje mnie jak obloznie chora to mi zaczal gadac ze jak sie nie pytal jak sie czuje to mu gadalam ze sie mna nie interesuje. Ale ja mam serdecznie dosc traktowania mn ie jak obloznie chorej.
z milych rzeczy, malutka dzisiaj dokazuje jak nigdy, czuje ja nawet jak chodze co sie jeszcze nie zdarzylo, co mnie cieszy

Hej dziewczyny!
U mnie dziś beznadzieja.... za oknem wieje, pada śnieg z deszczem a w domu nudy...bo ileż można się bawić z trzylatkiem??? Jeżeli tu jesteście to napiszcie co porabiacie bo normalnie mnie zaraz rozniesie!!!

a ja i spokoj w tej ciazy to dwie sprzeczne rzeczy...

zauwazylam przed chwila podczas podcierania troche rozowawego sluzu...napisalam od razu sms do gina z wczoraj
powiedzial ze to moze byc po badaniu albo reacja na duphaston albo czasem z szyjki tak sie dzieje, jesliby sie poetarzalo lub nasililo to mam dzwonic

leze wiec i pisze lewa reka wiec wybaczcie bledy

swoja droga- czy ja mam pecha?

jedyny pozytyw- obcy lekarz oddzwania na sms pacjentki ktora jest mu calkiem obca, która widzial wczoraj pierwszy raz w zyciu na dyzurze w szpitalu...jak dla mnie szok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry