reklama

Kwiecień 2011

Nati - na pocieszenie Ci powiem, że mnie mój wczoraj rękami pod pupą do auta podsadzał. Dla żartu oczywiście. :P Ładne żarty, nie ma co. ;)

Kozica - witaj. :)

Mitaginka
- ja myślę, że to po badaniu po prostu.

reklama
Dziewczyny, dzięki za troskę. :* Póki nie łażę - jest lepiej. Także dziś sobie chyba nawet wyjście do kościoła podaruję zwłaszcza, że pogoda jest "pod psem"...

Marma - też myślałam o tp, ale raczej będę dr robić za rok-dwa, bo podyplomówki niestety do najtańszych nie należą. ;)

u nas są strasznie drogie dr jeżeli nie pracujesz na uczelni i nie masz stypendium. Ale też się nad tym zastanawiałam od dłuższego czasu. Tylko czy dam radę z dwójką małych dzieci.....

A my byliśmy na obiedzie u znajomych którzy dziś zrobili mini otwarcie knajpy dla przyjaciół. Było bardzo miło. A teraz sobie leże.

Hej dziewczyny!
Wreszcie zmobilizowałam się aby cosik skrobnąć bo przez ostatnie dni popłakiwałam sobie tak bez powodu:baffled:
Gratuluję udanych wizyt i wieści odnośnie płci

Mitaginka - supcio że wszystko okazało się OK:-) gdzie w końcu do szpitala trafiłaś? jednak ten Mikołów?

Krakowianko - leż leż dziołszko i się nie stresuj

Marma-podziwiam że teraz zaczynasz, ja to bym się skupić nie umiała bo non stop o dzidziku myśle i czytam co mi wpadnie w ręce na temat niemowlaczków. A podyplomówkę to też za rok, dwa planuję jak wrócę z wychowawczego - a w pracy właśnie mają być dofinansowania więc koniecznie cza skorzystać

A ja tak podczytywałam o Waszych infekcjach dróg intymnych i w duchu miałam nadzieję, że jakoś mnie to ominie a tu wczoraj zaczęło swędzieć kurna!!! Zastosowałam Clotrimazolum bo zawsze wcześniej mi pomagało ale nie wiem w sumie czy w ciąży można? Nie pomyślałam, a któraś stosowała????

Cześć wszystkim :-) strasznie dzisiaj zabiegana jestem, ale wreszcie udało mi się usiąść i odpocząć, no i doczytać co naskrobałyście :-)
Mitaginko super, że wszystko dobrze, co do tego różowego śluzu, to czasem po badaniu tak może się zdarzyć, jezeli lekarz mówił, żebyś sie nie denerwowała to badź spokojna dla dzidzi :tak:
Marma mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tych studiów, Ja w chwili obecnej mam uczelni po dziurki w nosie i mam ochotę odpocząć od tego, tymbardziej przy naszym wymarzonym maluszku, nie potrafiłabym się teraz skupić na zajęciach, nie mówiąc juz o pisaniu jakichś prac czy nauce na egzaminy, teraz zdecydowanie to odpada, może w przyszłym roku jak oswoimy się z nową rolą życiową - rodzicielstwem
Krakowianko dużo odpoczywaj póki możesz, w kwietniu juz tak łatwo nie będzie ;-)

Ja dzisiaj byłam na zakupach w Ikei, kupowaliśmy prezent dla mamy na urodziny, miała wybrać sobie stół (składaliśmy sie z moim rodzeństwem na prezent), więc trochę się nachodziliśmy, potem przynieśliśmy z piwnicy choinkę i zaczęłam ubierać, trochę mi z tym zeszło, ale już wreszcie stoi :-) zrobiło sie tak świątecznie :tak: wczoraj wyprałam trochę ciuszków małego, takie z lumpka lub z allegro, więc dzisiaj trzeba to było poskładać i pochować, potem i tak bedę tojeszcze raz prała, ale takie używane wolę wyprać dwa razy dla pewności.

Kurcze ale się działo w ciągu tego weekendu u Was. Krakowianko- jak się czujesz. Mitaginko - naprawdę Ci wpółczuję tylu przebojów. Cieszę się, że trafiłaś w końcu na kompetentnego lekarza. Wszystko będzie dobrze....

Odnośnie infekcji... Też od wczoraj coś zaczęło mnie swędzieć. Nie wiem czy można clotrimazolum stosować w ciąży. Wcześniej stosowałam i zawsze przechodziło.. a teraz nie wiem.
Odnośnie swędzenia na brzuchu, mam to samo. Też kiedyś słyszałam ze to może być objaw jakiejś choroby.

Laski ja żegnam się, bo jutro na rano do pracy a zmęczona już jestem. Buźki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry