*emi*25
teraz podwójna mamusia
Mitaginka,Krakowianeczko, oby wszyściuchno się uspokoiło u Was.
tematek-golenie hhe,no ja to mam dopiero włosień na sobie
,ale widzę też że już ...że już prawie nic nie widzę hehe,we czwartek tera wizyta więc jakoś trza będzie się znowu nagimnastykować,ja nie wiem jak ja z Hubertem jak w ciąży byłam dawałam se rade .
ale żadnych kremów maszynką jadę wszystko co się da .
Witam masakrycznie śnieżnie,nienawidzę zimy ! natachałam się coby Huberta zaprowadzić do szkoły,po kolana sniegu och ...
no,5 dzień jak już nie biorę luteiny, i hmm... czy jakaś różnica,nie wiem może ciut wrażliwszy brzuszek jest,ale nie mam skurczy,tzn,chyba te całe przepowiadające,bo twardnieje czasem ale bezboleśnie,lecz lekko z bólem też się zdarzają,ale nie aby panikować,a w nocy już 2 raz mnie się zdarzyło,że jak na lewym boku leżałam,to z prawej strony tak przy pachwinie czy bardziej bok brzucha taki dziwny piekący ten ból jakby jelita nie wiem,ale w tym samym czasie trwania bólu dzidzia zaczyna się wiercić mocniej jakby coś czuła hmmm nie wiem ,zapytam się lekarza jak będę .
Hub tydzien w domu przesiedział tera mnie czuje coś bierze ,gardło masakra...
tematek-golenie hhe,no ja to mam dopiero włosień na sobie
,ale widzę też że już ...że już prawie nic nie widzę hehe,we czwartek tera wizyta więc jakoś trza będzie się znowu nagimnastykować,ja nie wiem jak ja z Hubertem jak w ciąży byłam dawałam se rade .ale żadnych kremów maszynką jadę wszystko co się da .
Witam masakrycznie śnieżnie,nienawidzę zimy ! natachałam się coby Huberta zaprowadzić do szkoły,po kolana sniegu och ...
no,5 dzień jak już nie biorę luteiny, i hmm... czy jakaś różnica,nie wiem może ciut wrażliwszy brzuszek jest,ale nie mam skurczy,tzn,chyba te całe przepowiadające,bo twardnieje czasem ale bezboleśnie,lecz lekko z bólem też się zdarzają,ale nie aby panikować,a w nocy już 2 raz mnie się zdarzyło,że jak na lewym boku leżałam,to z prawej strony tak przy pachwinie czy bardziej bok brzucha taki dziwny piekący ten ból jakby jelita nie wiem,ale w tym samym czasie trwania bólu dzidzia zaczyna się wiercić mocniej jakby coś czuła hmmm nie wiem ,zapytam się lekarza jak będę .
Hub tydzien w domu przesiedział tera mnie czuje coś bierze ,gardło masakra...

a przecież już raz mam za sobą i naprawde nie bylo tragicznie,wczoraj rozmawiałam z mężem żeby wziął 2 tyg urlopu przed terminem ,boje się że ęde sama w domu z majką i co ja zrobie