Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mi to juz mojego meza zal...nie dosc ze pracuje od 7:30 do 15:30, nierzadko zostaje po godzinach, wraca do domu, w którym nic nie zrobione, obiad nieugotowany, zona lezy...więc on przychodzi, gotuje, jedzie na zakupy, a potem po prostu koło mnie skacze. Robi kanapki, herbatę. Czasem myślę, że łatwiej by było, gdyby mieszkał z nami jeszcze ktoś- mama, teściowa, ktoś kto mógłby go odciażyć, bo mi jest po prostu przykro, że tak to wszystko wygląda...
hej dziewczyny ,podczytuje was troszke ,ale ogólnie leże w łóżku i się gorzej czuje nie mam siły na nic....
kasia_CK u mnie też miały być dziś pieniążki z zusu ,a jak narazie ni ma....
witam nową kwietnióweczke:-)
co do męża to mój się uspakaja jak mu zrobie wielką avanti,ale ogólnie jest spoko,może dlatego że wychodzi o 5 rano a wraca o 18....i to mi tak naprawde najbardziej przeszkadza,jedyny problem to że przyzwyczaił sie że odkąd siedze w domu wszystko ma zrobione i palcem nie tknie a jeszcze mu coś daj,podaj.i wtedy wybucha awantura![]()
jeden jak dinozaur ostał się u mnie w domu![]()
Hej,
a propos zusu, dostajecie tyle ile wypłaty wcześniej?? ja dostałam mnie o ponad 100 zł - może średnią jakąś liczą a ja dostaje tyle co przed podwyżką...
powinnam dostać więcej niż normalna pensja, bo miałam 2 razy premie, a liczą średnią z 12 miesięcy poprzedzających zwolnienie.