reklama

Kwiecień 2011

margola- pięknie,gratuluję wielkiej babeczki:-)

erba- no przecież olbrzym, mój mały na początku 26 tc miał tylko 880 g;-)

mitaginka- no pewnie że niełatwe, ja to co 15 min muszę pozycję zmieniać bo plecy i nogi zaczynają drętwieć i boleć a jeszcze jak Antek dokazuje to już w ogóle;-)

a mój mężul mi zazdrości i mówi że on chetnie by sie ze mna zamienił :P nie wie, co mówi.Takie lezenie moze przez 1-2 dni jest formą wypoczynku, a potem męczy bardziej niz niejeden wysiłek

reklama
o jeju erba to nieźle ;)
czym Wy się żywicie, że dzieciaczki tak rosną? :P

U nas to chyba w genach moj m jest wysoki bo ma 198 ( ale szczupły ) ja tylko 167 :( córcia też była duza bo miala 3900 i byla dlugasna :) i wszystkie babeczki mowiły ze wygląda jak 3 miesięczny noworodek . I teraz duzo nie przybralam bo 7 kg w porownaniu z corcia , hmm ? Ale wiecie mam nadzieję ze moze mlody przystopuje i tak tez bedzie miał 3900 :) choć najważniejsze żeby zdrowy był

No u mnie 26 tydzień, 3 dzień i dzidzia waży 850 albo 870. to chyba całkiem średniawo:) chłopaki przy urodzeniu miały po 3 kg, takie dzieci sie fajnie rodzi:) ale większe też się da:)

Tak sobie myślę o tych naszych terminach porodu, a potem jak kwiecień przyjdzie, to pewnie wszystko będzie wyglądało całkiem inaczej:) ja raczej 'okołoterminowo' rodzę, ale chyba niektóre z nas to marcóweczki będą;) a niektóre pewnie majóweczki....

Ostatnia edycja:
No u mnie 26 tydzień, 3 dzień i dzidzia waży 850 albo 870. to chyba całkiem średniawo:) chłopaki przy urodzeniu miały po 3 kg, takie dzieci sie fajnie rodzi:) ale większe też się da:)

No ba :) Ja mam nadzieję ze tak szybciutko i tak leciutko pojdzie z młodym jak z corcią :)

Skrzyneczka Co do glukozy to nie pomoge , ja jeszcze nie mialam z obciążeniem na poczatku tylko zwykle pobranie i narazie moja ginka nic nie mowi a ja się nie dopominam Poczekaj na wizytkę bedzie dobrze :)

skrzyneczka- powyzej 140 to zle ale jakie daja zalecenia to nie mam pojecia, ja mialam nizej po 2h niz na czczo ale podobno to sie zdarza i jest ok.

moja coreczka wazyla 1850 i rodzilam 24h ale nie pamietam zleby bylo bardzo bolaco :)
ale moze jak by wazyla ok 4 kg to bym paietala :(

skrzyneczka- powyzej 140 to zle ale jakie daja zalecenia to nie mam pojecia, ja mialam nizej po 2h niz na czczo ale podobno to sie zdarza i jest ok.

moja coreczka wazyla 1850 i rodzilam 24h ale nie pamietam zleby bylo bardzo bolaco :)
ale moze jak by wazyla ok 4 kg to bym paietala :(
Nati i tutaj nie wiadomo :) muszę Tobie powiedzieć ze ja byłam zdziwiona ze mloda taka duża się urodziła bo ja zaparlam się 3 razy i już się ,, wykluła " dlatego ja samego porodu sie nie boje tylko tych boli straszie mnie brzuch bolał Ale jak teraz tak bedzie to bede bardzo zadowolona :)

moja "mała" miała 4090, ale musieli mi ja pomóc wypchnąć... wolałabym żeby teraz dzidziuś był mniejszy, ale się nie zapowiada

no tak mowia ze drugia ciąża większa , mi ginka powiedziala odrazu ze moge sie spodziewac ponad 4 kg . Ale nie ma co sie stresowac zobaczymy jak bedzie Oby szybko bezbolesnie i łatwo czego sobie i Wam życzę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry