reklama

Kwiecień 2011

nati- co już? wszystko będzie ok:tak:
mitaginka
współczuję, chyba najgorszy jest strach...ale wszystko będzie dobrze:tak:
a Tobie acronka zazdroszczę też bym chciała ale jakoś nikt mi takiego prezentu nie chce zrobić, chociaż imieniny niedługo to kto wie...:-D

reklama
chodzilo mi ze juz nas z Tych ktorym "nic" nie bylo dopadaja jakies brzydkie skorcze i bole. A mialam nadzieje ze dopiero tuz przed porodem sie zacznie. No ale poki mi przynajmniej nospa pomaga to ok.

hej dziewczyny :)
te z bólami trzymajcie się
a ja się cieszyłam że ta ciąża jakoś fajniej przebiega, no a po tej glukozie i dzisiejszej wizycie diagnoza brzmi - cukrzyca ciężarnych
no i teraz wizyta w poradni diabetologicznej; dieta,mierzenie cukru i oby na tym się skończyło... ale pierwsze muszę sobie skierowanie załatwić, bo prywatnie lekarz nie może skierowania dać...zobaczymy czy rodzinny da...
Pozdrowionka

a ja się cieszyłam że ta ciąża jakoś fajniej przebiega, no a po tej glukozie i dzisiejszej wizycie diagnoza brzmi - cukrzyca ciężarnych
no i teraz wizyta w poradni diabetologicznej; dieta,mierzenie cukru i oby na tym się skończyło... ale pierwsze muszę sobie skierowanie załatwić, bo prywatnie lekarz nie może skierowania dać...zobaczymy czy rodzinny da...
Pozdrowionka
Jak to prywatny nie może???
A ile ci glukoza wyszła? Mi po 50 g 140,1 a po 75 g 140,00 i mam jeszcze raz powtórzyć bo gdyby ponad 140 gin chciał mnie do szpitala położyć na diagnostyke.

Pozdrowionka
Tez mnie to dziwi, że prywatny nie może:crazy: Przecież jest lekarzem z uprawnieniami!!

Mój mąż chodzi prywatnie do ortopedy i ten mu wypisuje rózne skierowania do specjalistów państwowych np na rezonans, do neurochirurga itp.

Dziwna ta nasza słuzba zdrowia :baffled:

reklama
nati- no może nie dokładnie że to już poród ale że czujesz że się zbliża:-)
skrzyneczka- współczuję, lekarz rodzinny musi dać skierowanie jeśli ginekolog twierdzi że są podstawy, a swoją drogą racja że to głupie żeby prywatny lekarz nie mógł dać takiego skierowania:tak: a teraz zauważyłam że Ty z BB a do kogo chodzisz? jeśli mogę wiedzieć:-)
mitaginka- ta chipsy....:-) ale dziś to sobie chyba mleka słodzonego zjem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry