Marma biedaczku, trzymaj się kochana. kolka nerkowa to coś strasznego, mam nadzieję, że już się nie powtórzy. (Margola, Tobie też tego życzę)
wczoraj usiłowałam nadrobić, ale przy Was się nie da

normalnie, zanim skończyłam wszystko czytac, doszły nowe strony, a ja jużmusiałam biec do dzieci...
ale nic to, fajnie chociaż poczytać
od kiedy biorę magnez, czuję się niemalże rewelacyjnie. profilaktycznie 3x nospa ( ale zwykła, nawet nie forte) plus 2x luteina. za tydzień ( jakoś tak, bo nie mam umówionego terminu) odwiedzę lekarza, po glukozie 75 - w końcu dał mi skierowanie, ale ciekawe czemu nie na 50? może i luteinę wtedy odstawię? wkurzają mnie "wycieki" normalnie fioła można dostać
widziałam na wątku zakupowam super biustonosze, oj chyba też się skuszę. jak na razie kupiłam sobie
BIAŁY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 90B WYPRZEDAŻ!!!! (1387996308) - Aukcje internetowe Allegro a podobny w Savanna kosztuje około 39pln ( jeśli się nie mylę) polecam, bo mięciutki i za takie pieniądze, że grzech nie kupić
pisałyście o bólu więzadeł i pachwiny. dziś jest całkiem nieźle, ale zazwyczaj mam potworne bóle w prawej pachwinie i mam poważne kłopoty z chodzeniem