reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry
Ewa&Kubuś cieszę sie, że wizyta się udała, Ja też bardzo lubię chodzic na wizyty bo mogę sobie podglądnąć naszego małego rozrabiakę :-)
Marma dobrze, że ostatecznie sie wszystko ułozyło, oszczedzaj sie teraz i na pewno będzie OK
Anetka1990 trzymam kciuki, Ja też mam wizytę 24.01 więc zobaczymy co powie o mojej szyjce...
Co do luteiny, to juz pisałam na wątku "bólowym" ;-), że mam przez nią lekko nabrzmiałe i drażliwe wargi sromowe, czasem dochodzi do tego szczypanie, ale co 2-3 dzień stosuję Lactovaginal i jest ok, tzn. dolegliwości mijają, jak zaczynają wracać to znowu przerwa na pół dnia w luteinie i lactovaginal, mnie luteina jak wycieka na wkładkę to zaczyna drażnić wszystko, taką mam wrażliwą c*** taka moja uroda jak powiedział lekarz :-D
Acronko te butelki samosterylizujące z lovi mają taką specjalną zatyczkę do której się nalewa wody i wkłada z odwróconą butelką do mikrofali i nie potrzebny jest do tego sterylizator, nie mam sterylizatora, a nie chce mi sie wyparzać butelek wiec raz na kilka użyć wrzucę na 1 min. do mikrofali i bedzie ok, nie mam zamiaru chować dziecka pod kloszem, jedzonko też mam zamiar podgrzewać w mikrofali bo szkoda mi kupować podgrzewacz dodatkowo

Dzisiaj mam zamiar pobawić sie troche z kwiatkami, bo coś mało ziemi mają i chcę im podosypywać, no i podwiązać niektóre, bo się trochę przechylają, na obiad dzisiaj robię żurek :-) mniam, mniam

reklama
o proszę a mi szyjkę sprawdza przez brzuch:szok: tzn przez jeżdżenie glowicą po kości łonowej.
ulalalaaaa ładnie sie dzień zaczyna.. na to magiczne sniadanie zrobiłam sobie jednak ryż na wodzie z jabłuszkami i cynamonem i ... właśnie wszystko zwymiotowałam:szok: w 6mcu?! takie atrakcje!?
a w między czasie znalazłam w necie odp na stwardznienie na mojej dolnej wardze.. to żylak wargi sromowej. ładnie.

marma trzymaj się i odpoczywaj

cucumber mam tak jak napisała lilou, najpierw mierzenie szyjki za pomocą głowicy dopochwowej, a potem usg brzuszka :)

Właśnie dzisiaj o 17:00 mam wizytę, trochę się denerwuję- jak tam szyjka i jak pessar trzyma. Proszę więc o mocno zaciśnięte kciukasy ;) no i wreszcie się pomaluję ;)

Właśnie dzisiaj o 17:00 mam wizytę, trochę się denerwuję- jak tam szyjka i jak pessar trzyma. Proszę więc o mocno zaciśnięte kciukasy ;) no i wreszcie się pomaluję ;)

a dla paniw od szafy sie nie malowalas?? normalnie wstyd :-D:-D:-D
tak sie rano cieszylam ze sie wyspalam no oprocz psa ale ogolnie ok,
a teraz boli brzuchi mnie takie dziwne skorcze plecow lapia dziwne ale bolace strasznie

a dla paniw od szafy sie nie malowalas?? normalnie wstyd :-D:-D:-D
tak sie rano cieszylam ze sie wyspalam no oprocz psa ale ogolnie ok,
a teraz boli brzuchi mnie takie dziwne skorcze plecow lapia dziwne ale bolace strasznie

no wiem, że wstyd, ale ich pewnie już więcej nie zobaczę, a gina tak :tak::tak: poza tym fajny on jest ;-)
jak Cię lapią jakieś bóle, to lepiej leż i odpoczywaj

narazie leze ale zgodnie z moim planem dnia powinnam 5 min temu wstac :-(, jak sobie planu nie zrobie to mi caly dzien przeleci bezprodukcyjnie :-(
no ale coz poleze jeszcze chwile, jak nie przejdzie to wezme nospe i wtedy pewnie przejdzie

reklama
anawoj, a propo staników, ten co pokazujesz bardzo tani jest, rzeczywiście :) przymierzałam takiego typu w poniedziałek i doznałam lekkiego szoku. Wiem, że chodzi o wygodę ale piersi tak nieatrakcyjnie w nim wyglądały, że aż żal - ale to wina tylko mojego rozmiaru, nie stanika, bo potrzebuje 85-90 E a ten nie dawał rady moim cyckom i brzydko opadały.
Podoba mi się na przykład taki HIT!!! Alles Biustonosz do karmienia Mama New 90E (1400972225) - Aukcje internetowe Allegro ale jest drogi i na pewno musiałabym najpierw przymierzyć. I w tym problem, bo u mnie nie ma takich ładniejszych w sklepach. Może ktoś się orientuje w sklepach z bielizną w Bydgoszczy, bo się tam wybieram w następną sobotę, może tam coś ciekawego znajdę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry