reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ja kolejny skurcz miałam. Napisałam do lekarki.Zaczynam się denerwować nie na żarty:-( Wiecie co robią w takich sytuacjach? każą leżeć? jakieś leki ?

Lilou Zależy jak szyjka na te skurcze reaguje, jak jest długa i mocna i nie ma rozwarcia to leki, oszczędzać się i tyle, gorzej jak szyjka reaguje na skurcze i się skraca czy rozwiera.

Jupii, hemoglobina 12 :D A to dodatkowe żelazo biorę w kratkę, bo ostatnio zapominałam często. Tylko hematokryt niski a to też chyba na anemię wskazuje. Siuśki w normie wszystko :) No to gina nie będzie krzyczała za tydzień ;)

Mnie ostatnio wyszły za wysokie leukocyty w moczu i dostałam jakić roztwór do rozpuszczenia i do wypicia na 1 raz, a codziennie dodatkowo biorę Fenisept URO, żeby oczyścić drogi moczowe, w piątek idę znowu na badania i zobaczymy co mi wyjdzie po tej kuracji

Mitaginko, ja prócz leukocytów w moczu jeszcze białko i obfita flora bakteryjna. Trochę mnie to martwi, bo dodałam sobie te moje opuchnięcia i gwałtowne wzrosty wagi i wyszło mi zatrucie ciążowe. Wczoraj robiłam CRP i jest 6, czyli w normie. Nieco się uspokoiłam, ale nerki i tak nie pracują jak należy:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry