Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
joll właśnie sprawdzilam kartę ciąży- w 15tc też wyszło mi posiewu, że mam Enteroecusa fecalisa, brałam Furagin 3x2 przez pięc dni i kolejny posiew był już jałowy, więc głowa do góry![]()

)Witam,witamCześć :-) Można się dołączyć? :-)
Mam termin na 3 kwietnia a to juz tuż tuż :-)
Hej Brzuszki!
Od środy po prostu umieram. Temp.34,4-35,1 ciśnienie 80/60, więc leżę i ledwo jęczę.
Do tego okazało się, że mam najbardziej bestialską bakteryję w moczu -enterococcus faecalis, której niezwykle trudno się pozbyć, a po lekturze dotyczącej walk z tym paskudztwem, boję się nawet zaczynać z antybiotykami.
Aha, jeśli już Poruszacie temat przytulanek, to my właśnie z powodu powyższej zarazy musimy, choć wcale nam się nie uśmiecha, musimy zaprzestać zbliżeń, a ochota jak była tak jest.
Odnośnie innych dolegliwości, to już Qlf miał lecieć po te paski do wód, jak przestałam odczuwać jakiekolwiek wycieki, (no może przez to, że tylko leżę)
tak czy owak ciężkie jest życie ciężarówki
Witam kolejną nową kwietniówkę
Pisałaś o bólach kręgosłupa i miednicy. Mi dokuczają. Miednica i bóle jakby w biodrach dokuczają mi od niedawna w nocy. Jakby mi coś tam się wwiercało. Przekręcam się wtedy na drugi bok i na jakiś czas pomaga. Ale za jakiś czas boli drugi bok i znowu się muszę przekręcać. Chyba takie "uroki" ciąży.
Dzisiaj idę na tą imprezkę urodzinową. Byłego ma nie być. Poza tym nawet jakby był to by mi nie zepsuł humoru, bo mam dobry po usg![]()

mam nadzieję że u Was wszystko OK
witajcie dziewczyny.
Tydzień mnie nie było, niestety nie jestem w stanie nadrobić tych 40 stronmam nadzieję że u Was wszystko OK
Ja w piątek zamiast w Tesco wylądowałam w szpitalu, okazało się że te bóle, jak mi się wydawało miednicy, to była kolka nerkowa. Po 4h takiego bólu że mogłabym gryźć ściany, pojechałam z nadzieją że dostanę no-spę w zastrzyku i wrócę,niestety zator i podwyższone leukocyty no i tydzień z głowy. Na szczęście z małym wszystko ok w piątek ważył 1250g:-)