Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie mamusie
czy moge sie przylaczyc?
jestem w 26 tygodniu ciazy z blizniakami
jest to moja druga ciaza i baaardzo rozni sie od pierwszej
pozdrawiam Cieplutko![]()
Hej!
Niestety nie jestem w stanie nawet przeczytać Waszych postów, ale mam nadzieje, że wszystko ok.
Ja wylądowałam w środę w szpitalu, niestety diagnoza poród zagrażający. Dostałam już zastrzyki na dojrzewanie płucek dziecka, bo w każdej chwili może się urodzić. Masakra tak się boję bo każdy dzień w brzuszku jest dla niej ważny, jedyne z czego się cieszę to, że wagę ma dość wysoką, dzisiaj miała 1,8 kg. Leżę pod kroplówką już 3 dzień i wcale skurcze nie ustępują. Szyjka nie jest jeszcze najgorsza, bo ma 2,8, ale przy takich skurczach może szybko polecieć. Trzymajcie za nas kciuki, oby mała wytrzymała chociaż z 2 tyg w brzuszku. Buziaki
Witaj nisqa!Powiedzcie mi, czy was też tak boli kręgosłup i miednica? szczególnie w nocy przy przekręcaniu się?
Witaj nisqa!
Ja nie mam kłopotów z kręgosłupem, odkąd chodzę na basen. Przy przekręcaniu się na bok tylko brzuch trochę przeszkadza. W zasadzie śpię na lewym boku, ale czasem pozwalam sobie na odrobinę spania na prawym. Jedyny problem to trudności z oddychaniem na prawym boku.
Witaj Izuszka!
Po prostu no comment
Co do takiego 3-mies. to myślę, że już szybciej można je położyć we własnym pokoiku, chociaż pewnie wiele zależy od podejścia rodziców. Ja znając siebie, pewnie nie zrobiłabym tego przed ukończeniem 6 mies, ale to tylko też moje gdybanie, bo przecież dzieci nie mam ;-) U nas tego problemu i tak nie będzie, bo póki co mieszkamy w kawalerce ;-)