reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Hey dziewczęta;-)
Przez ostatnie dwa dni tylko Was z doskoku podczytywałam, myślę że w wekend zaległości pilnie odrobię, obiecuję

Jutro gdy wybije 8 zero zero idę na glukozę, fuj fuj na samą myślę ciarki mi przechodzą... niedość że to świństwo cza przełknąć to może i bardziej boje się tylu kłuć igłą brrrr :baffled::baffled: Mam nadzieję, że później będę się czuć ok bo potem jadę na 4 godzinki do pracy a wieczorkiem mamy imprezę integracyjno-noworoczną z pracy :-) W co ja się ubiorę.......???:ninja2:

Pogratuluję jeszcze udanych wizyt odbytych i tych przyszłych:-)
Pozdrowienia dla Wszystkich brzuszków ;-)

reklama
dziewczyny,puchna wam nogi??? przed chwila zauwazylam obrzek w kostkach:szok:...nie wiem czy to zwalac na przypadlosc ciazowa czy ja po prostu za duzo w ruchu jestem???

mitaginko - aleksandra juz zdązyła odpisać :)
Ja się zajadałam kolacją akurat.

Tak, nigdy nie mów nigdy. Ja tez mówiłam, że nic nie kupuję, bo wszystko praktycznie mam i co? Guzik. Za rózem też nie przepadam, wolę neutralne kolory, ale i mnie poniosło i kupiłam własnoręcznie(!!!) 2 słodkie bodziaki + komplet ze śpiochami - w pięknym różu.

dziewczyny,puchna wam nogi??? przed chwila zauwazylam obrzek w kostkach:szok:...nie wiem czy to zwalac na przypadlosc ciazowa czy ja po prostu za duzo w ruchu jestem???

ja ostatnio cała puchnę, tydzień temu ważyłam 56kg, wczoraj 59, a dzisiaj rano 62kg, a wcale więcej nie podjadam, raczej mniej, buzię mam jak księżyc w pełni, jutro zrobię sobie badania, może coś z nerkami się dzieje

Ja tu z zasady nie wchodzę ... bo nie.
Dzisiaj wszedłem i założyłem temat o nowej ustawie około porodowej.
Jakaś panieneczka bawiąca się w agentkę Sicherheitsdienst des Reichsführers
skasowała mi temat.

Więcej nie wejdę ... foch!

...nerki w porzadku,jutro sprobuje dooopsko na sofe,nogi do gory...moze to cos pomoze:unsure:

ja też od 2 tyg jakoś zauważyłam że puchną mi właśnie kostki. Podobno normalne w ciąży...no może dla nas troche jeszcze za wcześnie (podobno najgorzej w ostatnim m-cu). Dziś dostałam od lekarza coś na to, bez recepty Cyclo 3 Fort i mam brac 2 razy dziennie

reklama
bardzo sie dziewczyny boicie o sen po narodzinach dzidzi? że będziecie zmęczone i zasypiać na siedząco... wiele jest takich opinii, żeby teraz odpoczywać ile się da.
Ja mam juz mały trening nocny bo suczka Shih tzu oszczeniła nam się tydzień temu i maluszki w nocy piszczą i budzą, i mam je nawet w tym miejscu postawione gdzie będzie łóżeczko stało :D dopiero jak znajdę na nie kupców (jakiś dobry miesiąc przed terminem) to będę mogła odpocząć :) a maluszki słodkie

Snu zapewne bedzie brakować, ja aktycznie jak Olka urodzilam to na siedzaco moglam spac o kazdej porze:)

Pewnie i jedno i drugie, mi jeszcze nie puchna ale pamietam ze pod koniec poprzedniej ciazy to masakra, tylko pracowlam prawie do konca na pelen etat, teraz wiecej odpoczywam:) A najbardziej spuchly po porodzie, podobno spadek hormonów:)

Jeszcze co do dzwieków, ja slyszalam ze niektore dzieci poprostu sa wyczulone na dzwieki i bez wzgledu na to czy w domu od popczatku jest cicho czy glosno hałas je poprostu drazni. Nie wiem na ile to prawda ale Olek jak byl niemowlakiem to spal a ja mu odkurzalam nad glowa, potem bardziej wraazliwy sie zrobil. Fakt ze nigdy ciszy w domu nie ma ale czasem sie leka jak cos huknie, zwlaszcza jak nie widzi co to.

Do góry