reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

mitaginko, standardzik, w zeszlym roku stala do konca lutego :-D ale ta juz nie wyglada za dobrze i chyba czas sie nad nia zlitowac :-(

matko, jak ja nienawidze rozbierac chojny... ubierac i dekorowac chatynke i owszem, ale ogolacac z tych wszystkich milych akcencikow.. smutno bedzie mi kilka dni :-( ;-)

reklama
aenye- zrobiam objad :):)
tzn usmazylam mieso na spaghetti i tyle, makaron moze ugotuje jak zglodnieje, zupa powiekszona od wczoraj. ale zawsze
hahahahaha
paczki pyszne- kot mi jednego zabral skandal, ale mam pol kilo :)

a ja właśnie frytki sobie robię :) i tak sie zastanawiam, bo ci strażacy to od 10 w samochodze siedzą i pompują, czy nie iść i nie zaproponowac może choć kawkę ciepłą?? no ale z drugiej strony to przecie ich praca nie?

Margola- w koncu ich praca, pewnie maja termos ale toi-toi nie maja wiec moze przyjda z pytaniem to wtedy mozesz im kawe zaproponowac

puściłam posta i dzwonek do drzwi :) strażak: czy nie zrobiłaby pani nam herbaty ciepłej?? no oczywiście że tak :)
o czym pomysle niech sie spełni:) i teraz kominem worek pieniędzy poproszę:)

reklama
margola, a ja cos przeoczylam, co oni pompuja? :-D kawke zawsze mozna zaproponowac, a strazak to zawsze cos ;-)

edit: dobry strazak nie jest zly... mhrrr. do mnie dzis przyszedl listonosz. niefajny. :-D

nati,
a ja nadal zbieram sily na chojne. teraz juz noz na gardle, bo o 17 malz konczy prace i chcialabym miec to z glowy do jego przyjscia. czas: start... aha, u mnie dzis jajecznica na obiad :-D :-D :-D ale taka udziwniona, na cebuli, czosnku, pomidorach + curry + papryka ostra. yum, yum!!!

ale naszlo mnie masakrycznie na ubrania dla siebie ;-) siedze i ogladam plaszczyki, spodnie, buty na wiosne :-D normalnieeeee juz sie nie moge doczekac zrzucenia brzuszka, hehe :-D chyba wiosna przyszla, bo kilka miesiecy to myslalam tylko o tym, zeby bylo mi cieplo, a teraz w glowie mi krotkie plaszczyki, rurki, sukienki, getry i balerinki :-D aaaaaah

Do góry