reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

cocosova jak posiewy i wymazy wychodzą jałowe to całe szczęście. Ale domyślam się, jak musi to być męczące...Może lekarz coś zaradzi, skoro dotychczasowe metody zawiodły...u mnie też infekcje częste, ale tak było od początku ciąży, a teraz jeszcze pessar, który nasila infekcje...
morgaine dobrze, że wszystko ok

reklama
Mitaginka - to w takim razie napewno wiesz co czuję. Ehhh. Pozostaje ta Tantum Rosa. Mitaginka, słuchaj, ale czy takie ciągłe infekcje nie są zagrożeniem dla Dziecka ?

morgaine, dobrze, ze wszystko ok. przestraszylas mnie, potwornico jedna.

cocosova
, ja bym nie wyrobila i jutro juz smignela do kogokolwiek. albo choc na IP, mozesz sciemnic, ze masz skurcze, ale na pewno zapisze ci cos na stan zapalny ;-) dla mnie clotrimazol i pimafuCORT najlepsze, ale ten drugi tylko na recepte. ale dzidzi sie nic nie stanie, nie martw sie.

ja nie mam weny pisac, laski, maz mnie tak wkurzyl, ze zaraz ide spac chyba. nie wierze, co za wstretny czlowiek wylazi z niego czasem, przysiegam, mam ochote rzucic to wszystko w cholere :-( az sie poryczalam przez niego - i szkoda, ze nie widzial, byloby mu glupio pewnie. cholera. "gddzie sie podzial czlowiek, za ktorego wyszlam" ???
i niech spada do tego egiptu, na co mi on w ogole, do niczego i tak sie nie angazuje, a tak to mama ze mna zamieszka i mi cos pomoze.. kura noooooooo.........

Mitaginka - to w takim razie napewno wiesz co czuję. Ehhh. Pozostaje ta Tantum Rosa. Mitaginka, słuchaj, ale czy takie ciągłe infekcje nie są zagrożeniem dla Dziecka ?

dzidzia jest chroniona w macicy i infekcje w pochwie jej nie szkodzą, natomiast trzeba często robić posiewy i wymazy, żeby monitorować, czy nie dochodzi do infekcji wewnątrzmacicznej, która już niestety jest zagrożeniem...

Laski to powiedzcie mi jeszcze jakiego koloru są wody płodowe.. ??
Bo zauważyłam, ze sączą mi się z pochwy białe kropelki. Woda podbarwiona na biało. Myślicie, że to od tej infekcji??? Czy ja już teraz panikuję.... ? Bo wystarczy zebym poszła do łazienki i czuję i (widzę w lusterku ) że cieknie ze mnie taka woda... Zawsze przy infekcji to było u mnie gęstrze....

Hmmm... Qrna, bo chciałam już na IP jechać. Zaczęłam panikować.... Udziela mi się od Was Panienki, bo wy też już tak śmigacie na to IP... I na szczęście fałszywe alarmy.
Eh. Najwyżej jutro rano podskoczę do szpitala. Chociaż po samą receptę na to świństwo...

posta mi zjadło.
Widze że dzisiaj dzień dolegliwości.
Wstałam ,mała tanice w brzuchu urządza i znów boli wszystko.
morgaine cieszę się że u Ciebie też wszystko okey :-)
cocosova wspólczuje Ci bardzo ,wiem co przeżywasz ,ja się z podobnym cholerstwem ponad miesiąc meczyłam.Też miałam wodnistą,białą wydzielinę.Do tej pory nie wiem co to było tak na 100% .Pomogła maść pimafucort .Mam nadzieje że też wyleczysz chlerstwo.
Uciekam -Dobrej nocki i TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANE

reklama
I przy okazji pochwalę się bo jest czym:-) drużyna męża wczoraj wygrała z CSKA Sofia (bułgarzy) i weszła do finału Pucharu Cev (pierwszy raz w historii Polskiej siatkówki polska drużyna jest w finale) także trzymajcie kciuki 8-9.03 za zwycięstwo w finale :-)
Gratulacje :) No i gratuluję udanej wizyty. Fajnie, że dało radę załatwić te zastrzyki w taki sposób.

dobra idę szamać bigos i was czytać:):)
Też dzisiaj jadłam bigos i baaardzo tego żałuję :p Oprócz Małej w brzuchu to w jelitach mi jeździ i bączki nie z tej ziemi, aż wstyd :p
Dobrze, że się okazało, że fałszywy alarm. Ehh ojeździmy się wszystkie na IP w tych ciążach.

Margola, zdrowiej szybciutko.

Ja dzisiaj porobiłam na allegro zakupy. Takie drobiazgi, których nie mieliśmy jeszcze do wyprawki. Też teraz częściej głowę myję i jakoś codziennie jestem przygotowana, żeby w razie czego jechać do szpitala. Jakieś takie dziwne odczucia, jakby instynkt mi kazał być cały czas w gotowości. Nie chcę w razie czegoś jechać z brudnymi włosami i nieogolona.

Do góry