reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

ach ten czwartek :-). W środę mam wizytę u gina, więc w czwartek należy się nagroda :tak:. W ogóle zgubiłam karteczkę z wizytą i wkręciłam sobie, że mam wizytę w czwartek na 17:00. Dzwonię przed chwilą do niego, bo musiałam mu o czymś przypomnieć i mówię to do czwartku, a on do mnie, że w czwartek jest już w Nowym Jorku, więc ciężko będzie się zobaczyć, no chyba że też się wybieram... a my na wizytę umówieni jesteśmy w środę na 19:00. Moja pamięć nie działa już w ogóle :szok:.
A w ogóle jak skończyłam z nim rozmawiać, tak mnie coś zakłuło jakby w szyjce, cholera mam nadzieję, że się nie skraca. No nic, do środy wytrzymam. Groszek się zaczał strasznie boląco wiercić, to może dlatego tak zakłuło.

;

reklama
WItajcie.. Próbuje nadrobić! :-)

Nati powodzenia u lekarza :) oo już wróciłaś... łagodny poród? tzn , ze zaświadczenia na CC nie dostałaś, ale mozesz miec tak?

Morgaine wypędź skurcze od siebie... jakieś moce? siły wyższe.. nie posiadasz? :p tak poważnie mam nadzieję, ze już ustały>..

Justyna Witaj moja imienniczko :-) razem z Mitaginka macie termin w dniu moich urodzin :-)

Co do pączków - ja po morfologii i moczu.. do kawki 2 na śniadanko :-) takie jeszcze cieplusie pyszne yhmm!!

Dziś wizyta u Gin.. zobaczymy co powie.. alez się boję :/

I przy okazji pochwalę się bo jest czym:-) drużyna męża wczoraj wygrała z CSKA Sofia (bułgarzy) i weszła do finału Pucharu Cev (pierwszy raz w historii Polskiej siatkówki polska drużyna jest w finale) także trzymajcie kciuki 8-9.03 za zwycięstwo w finale :-)

maz chyba nigdzie nie pojedzie. Dyrektorka powiedziala ze:
"Marek ma zone w 8 msc ciazy wiec dajmy mu spokój"
bylam u neurolog, zaswiadczenie o lagodnym porodzie dostalam, lekow mam nie brac chyba ze by cos sie dzialo bo to niby na dziecko nie dziala ale jak jest nie przyzwyczajone to nie brac. zaczac brac po karmieniu.
Przyjela bez kolejki i jeszcze sie bala ze mnie dziadki z linczuja :)
a i powiedziala ciaza to ok dobrze sie czuja kobiety zobaczy pani co to menopauza.
Juz sie boje

Super wieści :biggrin2:.
A na menopauzę to chyba mamy jeszcze trochę czasu... Może pani doktor mocno przeżywa swoją :-p.

beata, czuję się tak samo i mam stresa w związku z tym. Kurde laski, idę się ogolić i umyć głowę. Tak w razie czego :baffled:.

nati to fajnie, że udało Ci się wszystko załatwić :) a Dyrektorka- mądra babka ;)
beata, ducha trzymajcie się dziewczyny! Oby dolegliwości się uspokoiły, choć pewnie im bliżej rozwiązania, to tym więcej ich będzie niestety...

Dziewczyny nie nakręcać mi się, żadne IP i szpitale, leżeć w łóżkach i zaciskać nogi i wszystko inne, to jest rozkaz!!:-)

hej

pierwsze piszę, potem nadrobię:D:D
po pierwsze już widziałam post aenye WELCOME BACK mam nadzieję że choróbsko opuściło Cię na dobre!!

po drugie byłam na usg tarczycy, umówiona na godzinkę 11:10, mój tata przyjechał do Młodego i myślę sobie do 12 spokojnie wrócę (Młody chodzi spać koło południa, nie chciałam żeby tata miał z nim kłopot bo myślałam że z dziadkiem nie zaśnie).
przychodzę do przychodni a tu fulllll ludzi!! masakra.
siadam na ostatnim wolnym krzesełku, pytam panią przede mną ile osób przed nią (bo takie zamieszanie było że jeszcze dochodzili i nie wiedziałam kto przed a kto po mnie...) a pani mi mówi że wszzyscy!! shit!! no to ze 3godziny siedzenia!! a tu kochana inna pani, młoda trza dodać, bo stara by się na coś takiego nie zdobyła, do mnie: ale pani przecież może wejść bez kolejki!!
no a ja głupia chciałam tam siedzieć!!!
no to ja wstałam, powiedziałam że zapytam lekarza, akurat ktoś wyszedł, ja weszłam, zapytałam i już zostałam:D:D a co tam!! trzeba korzystać z ostatniego okresu moich przywilejów, brzuch już duży to się nie muszę tłumaczyć!!
heh jak wyszłam to myślałam że mnie wzrokiem zjedzą ale nic nie powiedzieli!!

przychodzę do domu, a tu.... Młody śpi!! zjadł z dziadkiem jajecznicę, poprosił o 'gogo' czyli smoczek, położył się, dziadek go pogłaskał i zasnął!! no skandal!!
a jak ja go usypiam to ostatnio godzina schodzi!! heh i potwierdza się teoria że dziecko żeby zasnęło musi być śpiące:D:D
dobra idę szamać bigos i was czytać:):)

reklama
Do góry