reklama
U
użytkownik 838
Gość
ja mam to szczescie, ze nikt (ani rodzice ani tesciowie) nie wtracaja sie w kwestie imienia![]()
u nas dokladnie tak samo, ufff :-) A niechby ktos probowal, to by dotal taka sama odpowiedz, jaka dala jankesowa

U nas zostali poinformowani z zakazem komentowania, nam się podoba i tak będzie i koniec![]()
i prawidlowo! ;-)
To jest bomba!!!Dziewczyny ja mojej madrej tesciowej powiedzialam ze oni juz mieli swoj czas na wybor "imion dla dzieci" i sie nie popisali- temat sie skonczyl raz na zawsze![]()
Moja teściowa próbowała nazwać Sebka Korneliusz Konstanty. Położna stwierdziła, ze nie pozwoli dziecka skrzywdzić i wpisała mu Sebastian. Sebek twierdzi, że jakby umiał odnaleźć te cudowna kobietę, to by jej w każde swoje urodziny kwiaty wysyłał z wdzięczności.
Na szczęście jakoś moja rodzina do imienia sie nie przypięła. Hania wybrała, że ma być Marysia i tak będzie (znaczy wyperswadowaliśmy jej wcześniej Nel i Megan). Jedynie moja babcia co jakis czas próbuje Julkę przepychać, bo jej ostatni mąż miał Julian, więc tak na cześć. Ale Hania stwierdziła, że w przedszkolu jest Julka, której ona bardzo nie ubi, więc nie ma mowy.
A swoją drogą, to Wy szalone jesteście. Kiedy ja mam pracować, jak tu takie ilości treści sie pojawiają.
I chyba mi czop odchodzi. Takie fuj, geste i ciemno żółte.
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
wróciłam do domku
oglądam pierwszą miłość i przesadzam kwiatka.
Byliśmy na obiedzie i lodach z sernikiem
Moja mama od razu przyjęła że to będzie Kubuś i tak ciągle do niego mówi
Teście widzieli mnie w ciąży tylko raz...jak jeszcze płci nie znaliśmy.
Byliśmy na obiedzie i lodach z sernikiem

Moja mama od razu przyjęła że to będzie Kubuś i tak ciągle do niego mówi
Teście widzieli mnie w ciąży tylko raz...jak jeszcze płci nie znaliśmy.
my tesciowej powiedzielismy na poczatku ze bedzie Kasia, kilka razy miala glupie pomysly. A teraz juz Kasia nie bedzie- przeszlo mi a w szpitalu wszystkim mowila ze bedzie Kasia i koniec. No coz bedzie sie musiala do innego imienia przywyczaic
Moi wiedza ze jak sie urodzi to poznaja imie
nie ma po co im gadac jak komentowali nawet ze taki duzy bedzie 

no chore jak nic lepiej zeby z 3kg mial a nie 4kg rozumiecie to?? bo ja nie?? Ja mialam 4kg jak sie urodzilam i co gorsza jakas jestem?? a bo sie ciezko bedzie rodzic a co oni o moja dziurke sie martwia

nie mamy pomyslu. Poprostu w ciazy imienia sie nie powinno wymyslac, za czesto zmiana nastroju i zdania :-(Nati to na jakie zmienicie?? macie już pomysł??
Chwilowo wymyslilam
Joasia czyli Asia :-)
Albo Danuta Maria ( po naszych zmarlych babciach)
pewnie w szpitalu wymyslimy :-)
Moi wiedza ze jak sie urodzi to poznaja imienie ma po co im gadac jak komentowali nawet ze taki duzy bedzie
no chore jak nic lepiej zeby z 3kg mial a nie 4kg rozumiecie to?? bo ja nie?? Ja mialam 4kg jak sie urodzilam i co gorsza jakas jestem?? a bo sie ciezko bedzie rodzic a co oni o moja dziurke sie martwia
![]()
Ja znowu słyszałam komentarze, że za mały

EDIT:
Nati podoba mi się Asia
reklama
Podziel się: