dragonfly.ks
Fanka BB :)
Wooooo !!! Życz jej od nas dużo siły i trzymamy kciuki!!Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wooooo !!! Życz jej od nas dużo siły i trzymamy kciuki!!
czyli co pora sie odpicowac i w miasto :-) iw jakims duzym centrum wody bach
ale nie dzisiaj nie, ja 10 nie rodze, tez mam dosc tego gadania w Tv zyganie mnie na to wszystko bierze, tylu ludzi innych w inne dni zginelo- katastrofy i nikt o tym w kolo nie pierdzieli

fajnie, że twój chociaż da się tknąć. mój wczoraj mnie zaczepiał i widać, że już ledwo wytrzymuje to się go pytam czy się będziemy bzykać a on biedniy (przestraszony jakiś) nie, tylko zaglądam hahahahKurcze wnioskuje ze te co siedza na dupsku i czekaja to cos nie rodza a te co extremalne zycie p[rowadza to patrzcie co sie robi, one wcale nie czekaly no...czyli co pora sie odpicowac i w miasto :-) iw jakims duzym centrum wody bach
ale nie dzisiaj nie, ja 10 nie rodze, tez mam dosc tego gadania w Tv zyganie mnie na to wszystko bierze, tylu ludzi innych w inne dni zginelo- katastrofy i nikt o tym w kolo nie pierdzieli
Dzisiaj meza nie tykam co by 10 nie urodzic![]()
ale to jest. jedne chcą a nie mogą. Inne chcą poczekac a tu bach.hej,
kolejna mamuśka się rozsypuje super.
mi też się data 10.04 nie podoba za bardzo, ale co zrobić nie mogę już dłużej czekać i jutro rano mamy być w szpitalu!
ciekawe czy urodzę sama czy zrobią mi cc ,ale w każdym bądź razie jutro będzie Maja:-) tak się boję zeby wszystko było ok czy wody nie są zielone itd jak sobie pomyślę że już tyle po terminie a ona tam siedzi dalej naszczęście sie rusza i to mnie trochę uspokaja.
nie wiecie co z Joll chyba już urodziła bo ile by ja tak trzymali w tym szpitalu? może ktoś napisze do niej sms albo do krakowianki bo razem byly w szpitalu to cos powinna wiedzieć.