reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

:szok: Widze ze nam sie zastoj zrobil jak nic trzeba pchnac te kolejke :tak::tak:

U mnie tez nic sie nie dzieje ani jednego skurcza:baffled: czasem tylko brzuch jak na @ po boli i co ja mam zrobic????

Telefon chyba przez okno wyrzuce bo co chwila ktos pisze albo dzowni:shocked2::angry:
Nawet juz M mi meczy czemu jeszcze nie rodze:wściekła/y: Nie dlugo i ja sie zdaze przeterminowac
aneye, morgaine wy tu jeszcze jestescie co ??:-D:-D:-D czyli sama nie zostalam:cool2:

Czeka nas maj tralalala:-)

reklama
morgaine-tak na pewno juz widac glowke i karetka po Ciebie przyjedzie :-)

z pod domu mam bezposredni autobus do szpitala, zawsze jezdzi "zwykly" dzisiaj juz kolejny widze przegubowy czyzby wyczuwali ze bede nim jechac i potrzebuje duzo miejsca?? :-D

morgaine-tak na pewno juz widac glowke i karetka po Ciebie przyjedzie :-)

z pod domu mam bezposredni autobus do szpitala, zawsze jezdzi "zwykly" dzisiaj juz kolejny widze przegubowy czyzby wyczuwali ze bede nim jechac i potrzebuje duzo miejsca?? :-D

nati taaaak duzo wolnego miejsca obok siebie zeby wspolpasazerowie w wodzie nie stali :-D
jankesowa jaki maj??? wypluj szybko te slowa :-D

Witam się i ja w dwupaku ! :-)

Coś mi ta strona z biustonoszami nie działa tak jak trzeba (też oglądałam ddtvn i specjalnie weszłam do internetu żeby sprawdzić co tam ciekawego mają).

Ja mogę rodzić w środę albo w czwartek jak już tak musi być...

a jak sie urodzi w autobusie to dziecko ma za darmo do konca zycia?? :-), bo jak tak to moze sie poswiece i pojade tym autobusem, bo taxi to pewnie bedzie szybko jechal i nie zdaze urodzic a autobus jedzie 20 min to jakas nikla szansa jest :-)
od czwartku wchodza nowe zasady dot porodu wiec sie wstrzymajmy i urodzmy wszystkie w czwartek :-)

dzień dobry kwietnióweczki :-)

Trzymam dziś mocno kciuki za mitaginkę, skorupkę i aknovi - oby im tam dobrze szło, to co ma iść :-)

wilmek - powodzenia na egzaminie!

A sama kończę kawkę i zmykam do psiapsióły zrobić coś z odrostami, a po południu mam wizytę u ginki, ciekawa jestem ogromnie czy cokolwiek się tam u mnie ruszyło do przodu czy nadal nic, się okaże....

Wszystkim niecierpliwym życzę szybkiego rozwiązania, tym które jeszcze wytrzymują - cierpliwości, a tak w ogóle to miłego dnia wszystkim :-)

reklama
Ja pierniczę ale mają ceny tych biustonoszy!!!
tez tak uwazam, pozatym jak wpisuje swoje wymiary to mi proponuja 80D, mam w tej chwili triumpha do karmienia 80F i ledwo sie mieszcze :-(
ogadalam otatnio program o zmniejszaniu biustu i tam byla kobieta co chciala zmniejszyc bo miala 98cm ja mam juz 102, ale chyba wiecej nie bedzie??

Do góry