reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

dranissimo ja cos czuje ze Tobie po tym wczorajszym masazu szyjki cos sie wykreci z tym porodem ;-)

Fajnie by bylo :-) Chcialabym :-) Tzn nie chcialabym, bo sie boje jak jasna cholera, ale chyba juz nie mam wyjscia :-D No i swoj lepszy niz wywolywany :tak:
Wczoraj, po tej wizycie, wygadalam sie malzowi... biedak sie zestresowal chyba bardziej niz ja! :-)

reklama
ciał laski
weszłam tylko w sms i jestem w szoku!!!!! Klaudencja urodziła?! Toż to ona się wczoraj ze mną na poniedziałek umawiała!!!!!! No ładnie!! Buźki kochana!!

jak tylko ochłonę to nadrobię resztę od rańca :) widzę że to "tylko" 8 Str :D

jankesowa - a kto powiedział ze ja sie jakąś kurtke zapinam, :-D już dawno nie na szczęście WIOSNA i można spoko w rozpiętej chodzić tylko jakąś chuste zapodaje pod szyje

ja mam taka krotka kutreje z rozszerzonym przodem, taka co to niby rosnie z brzuszkiem. Bardzo wygodna i praktyczna! No i ladna, az mi bedzie jej 'brakowalo' jak bedzie po wszystkim :-)

dranissimo - mi po wizycie u gina odszedł czop chyba po 3 dniach, ale u mnie to jak widać nic nie znaczyło, ale u ciebie moze być zupełnie innaczej, tego Ci życze, podobno przed samym porodem to taki bardziej podbarwiony krwią, a u mnie to był zwyczajny-mleczny hehe

Co masz na mysli mowiac 'przed samym PORODEM'?! :-D Boze, do mnie to chyba nadal nie dociera, ze to moze byc w kazdym momencie :-D Moj byl/jest w cholere podbarwiony krwia, az sie przestraszylam... Ale widac taki ma byc...

ciał laski
weszłam tylko w sms i jestem w szoku!!!!! Klaudencja urodziła?! Toż to ona się wczoraj ze mną na poniedziałek umawiała!!!!!! No ładnie!! Buźki kochana!!

jak tylko ochłonę to nadrobię resztę od rańca :) widzę że to "tylko" 8 Str :D

nie wierz nigdy kobiecie :-D szczegolnie jesli chodzi o porod :-)
dranissimo mam to samo chce juz juz a jak sie zacznie to na stowe sie zestresuje i bede trzasc :-D

Kazdej czop odchodzi tej mleczny innej krwia podbarwiony a ja to co ??? HALLLO tez tu jestem ??

U nas dzis sa 2 stopnie taka zimnica ze zamarzne w odpietej...:-( ale znalazlam juz polarek :-) i zaraz wybywam w poszukiwaniu skurczy

Kto powiedzial ze ja sie nie boje?? chce ale sie boje i wiem ze mnie to nie ominie bo jak??:rofl2:

ja mam taka krotka kutreje z rozszerzonym przodem, taka co to niby rosnie z brzuszkiem. Bardzo wygodna i praktyczna! No i ladna, az mi bedzie jej 'brakowalo' jak bedzie po wszystkim :-)

Co masz na mysli mowiac 'przed samym PORODEM'?! :-D Boze, do mnie to chyba nadal nie dociera, ze to moze byc w kazdym momencie :-D Moj byl/jest w cholere podbarwiony krwia, az sie przestraszylam... Ale widac taki ma byc...

aenye np. mówiła że jej zaczął w szpitalu taki krwisty odchodzić,...no ale Laska, to Ty w końcu chcesz urodzić czy nie:-D bo juz nie wiem. Odwrotu nie ma-to fakt, miliony kobiet przed Tobą to przeżyły, i nawet nieźle sie miały co niektóre:-) a tak na prawde każdą z nas to moze innaczej boleć, ...moze dla ciebie to będzie tak jak użądlenie komara;-)....

Odwrotu nie ma-to fakt, miliony kobiet przed Tobą to przeżyły, i nawet nieźle sie miały co niektóre:-) a tak na prawde każdą z nas to moze innaczej boleć, ...moze dla ciebie to będzie tak jak użądlenie komara;-)....

Oj, ja nie wiem, ja to chyba cala ciaze w oblokach przebujalam. Wszystko szlo jak splatka, zadnych objawow, wymiotow, boli, zachcianek, totalnie nic - no jedynie zylaki mi sie zrobily... A tu nagle wczoraj, przy masazu szyjki, dotarlo do mnie, ze TO BEDZIE BOLALO!! Przyznaje, oprocz calego ekwipunku, ktory czeka gotowy od dawna, jestem totalnie fizycznie i psychicznie nie przygotowana!! :-(

wilmek ale Ty chociaz wiesz co w trawie piszczy...

Dziolchy, Wy to sobie jaja robicie ;-) Ale w sumie wczoraj caly dzien przeplakalam, to dzis jakos mi lepsiej :-) Humorki nigdy za wiele.

U mnie to nie ma tak lekko, jak cala ciaza byla super, to pod koniec juz mam pod gorke... Mam tylko nadzieje, ze final bedzie dobry! :-)

reklama
margola-w sumie to ja juz zgłupiała z terminem, wczoraj minęło 40 tyhodni kalendarzowych, w książeczce mam wpisany 15, na dzisiejszym usg wyszedł im 10-ty hehe dobre nie?, wcześniejsze usg było na 01 oraz na 07. Ale tak do 20 daję sobie czas. Dziś mnie troche lekarka przestraszyła bo co chwila powtarzała , że będzie duże dziecko-n non ale Pan i też do małych nie należy. W piątek mam znowu do szpitala podjechać i może mi powiedzą co zamierzają ze mna zrobić. Najgorsza jest ta niewiedza. Mam taką lekarkę rozmowną, że ho ho.

ja z om na 21go mam a z usg na 17go.. Czekam :) A czy duże będzie to tak na prawdę dopiero po porodzie sie okaże:) Każdy mówi co innego

dziewczyny Klaudencja dzis rano urodziła
!!!!!!, wiadomosć w sms

eh...no Margola widzisz.., wyłamała nam sie z tego poniedziałku:-D

no widzisz, nic dodać, nic ująć:-D
musimy sobie dokoptować którąś do trójeczki:tak: Zgłaszać się laski, mamy jedno miejsce wolne na poniedziałek :-D

Ja dzis już przedszkole i CH zaliczyłam, jeszcze troche po mieście sie przeleciałam;-) Trza coś ruszyć :-D a że boliiiiii przy tym chodzeniu to nic, człek głupi sie nałazi :-D
M robi chińczyka, a ja z okiem umalowanym czekam seseseeeeee

Do góry