reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Nati - mojej siurki nie przeszkadzają no chyba, że "wyjdą" i bodziak mokry :) a najgorsze jest to, że jak ma "pełną" pieluchę i na to zrobi swoją mokrą kupę, to przeciek gwarantowany "po szyję", a jak pusta pielucha i w to jej jakaś duża, mokra kupa to pamperek przytrzyma :).
Gdyby nie kupy, też bym niepotrzebnie nie rozbudzała :)

reklama
mialam poczytac i popisac ale....siedze na allegro bo baby wrzuciła link do pięknych czapeczek!!! jedną już kupiłam z opaską w komplecie:-D ale szukam grubszej troszkę na jesień.
matko jakie piękne
cudnie mieć córcię;-p DO ROBOTY MAMUŚKI CHŁOPCZYKÓW;-)
Oj tak, cudnie mieć córcię :) Ostatnio mieliśmy odwiedziny znajomych, którzy mają trzech chłopców i ich mama kupiła Gabrysi mega różową sukieneczkę, taką, że z daleka widać :D Tłumaczyła się tym, że nigdy nie miała okazji kupowac sukieneczek i różowych rzeczy, więc chciała zaszaleć :p

Ja na nogach od 4.44 :/ Mała postanowiła sobie zrobić pobudkę i się bawić. W dodatku nie wyspałam się przez burzę i wstawanie nocne. Akurat jak poszłam w nocy robić mleko to tak walnęło gdzieś koło nas, że aż uciekłam z kuchni i M musiał dokończyć :p

Mam dobry humor, bo chyba uda się załatwić na chrzciny lokal obok mojego mieszkania. Fajnie, bo w razie czego mogę do domu podskoczyć, no i z kościoła blisko, więc nikt nie będzie narzekał. Bo była perspektywa robienia chrzcin u teściów w miejscowości a tego nie chciałam, tylko tanio było. Ale okazało się, że tu obok też tanio :D

ze złych rzeczy jestem zazdrosna o starszą córkę.:-(
Mąż i ja byliśmy zawsze bardzo dobrymi przyjaciółmi, mogliśmy gadać godzinami, robić jedzenie razem w kuchni, oglądać filmy itp. teraz ja się zajmuje malutką a funkcje pomagania w kuchni i kompana do tv przejęła córka i mnie to wkurza. będę musiała to przy najbliższej okazji powiedzieć mężowi

:-D:-D:-D morgi - a wiesz,ze o male ciut-ciut bylabym juz babcia:-D:-D:-D...ciekawe jaka babcia bede???:szok:

nati - jak urlopik??? nie badz sie zazdrosna ciesz sie,ze sie dogaduja...bo corcie w tym wieku to tykajace bomby:tak::tak::tak:

mitaginka;7328447]adi to możemy sobie ręce podać :) moja Tyśka to mała krzykaczka, dzisiaj znów przypomniała mi o tym, co potrafi...
eywa idź i baw się dobrze, skoro masz okazję![/QUOTE]

mitaginka dobrze wiedzieć że nie tyko ja mam krzykacza:tak:

hatorska ja karmię też po kąpieli, jakbym przed to już w ogóle by ulała, że ho ho

u nas dziś znów była rehabilitantka, przez pierwsze pół godziny Tysia fajna, a potem histeria :/

zeżarło mi posta:wściekła/y:
wracacie do pracy, czy dajecie coś swoim maluchom moja 02.08 kończy 4 mc i niewiem czy jej coś już dawać.
Teraz to bynajmniej można za wami na dążyć , jak byłam w ciąży to tyle pisałyście ze nie było o tym mowy:-D

reklama
Do góry