reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

Dranissimo cytat dot. pieluszek huggies swimmers ze stronki http://www.plywajciezdrowo.pl/

"Nasze specjalne, jednorazowe majteczki do pływania Huggies Little Swimmers przeznaczone są dla dzieci, które są aktywne, nie tracą czasu na mało ważne sprawy
i przede wszystkim lubią bawić się w wodzie. Majteczki Huggies Little Swimmers posiadają unikalny wkład chłonący, który nie pęcznieje w wodzie. Dzięki temu Wasze szkraby będą mogły swobodnie ich używać i jednocześnie bawić się tam, gdzie zazwyczaj w tradycyjnej pieluszce nie miały wstępu.
Dzięki wyjątkowej konstrukcji i specjalnym materiałom majteczki Huggies Little Swimmers nie ulegają zniszczeniu po zamoczeniu w wodzie.
Ich doskonale wyprofilowane falbanki zapobiegają przeciekaniu, a elastyczne boki łatwo dopasują się do talii Waszego dziecka, zapewniając mu wygodę, higienę i bezpieczeństwo. Uniwersalne zapięcia ułatwią ich zdejmowanie i zakładanie. Wyglądają jak normalne kąpielówki."

Mam nadzieję, że to wyjaśni mniej więcej jak działają :)

Nati na jaki basen sie wybieracie ozonowany czy chlorowany?​

Morgaine moze jeszcze czasowo bedzie z nami mieszkała koleżanka z małym synkiem młodszym od Adiego i z mężem :) więc będzie kupa luda i powinno byc fajnie :) niedaleko mieszka kolezanka siostry - moja imienniczka z córkami więc będziemy chodzic na spacerki :) juz sie doczekać nie mogę :)

reklama
dzieki baby! Skarbnico madrosci ;-) Ale i tak chce kiedys sama sie przekonac, jak to naprawde dziala :-) Lubie sprawdzac teorie w praktyce :-)

A na spacerki to duzo nie pochodzisz, bo tu zazwyczaj pada ;-) Chyba, ze w przerwach miedzy jedym opadem, a drugim ;-) W tym roku mamy najgorsze lato od ponad 50 lat - tak niosa pogloski :-)

mnie tam deszcze nie straszne :-D chusta parasol i maszerujemy :)

my idziemy dizsiaj na basen to wam powiem jak w rzeczywistości się te pieluszki spisały :) idziemy na ozonowany ale nie aquapark ;)

jestem i ja.
nati, koot, sunia była jeszcze młoda (8 lat) ale chora :(. Teraz przynajmniej nie cierpi, no i dobrze ze sama odeszła bo w pt musiałabym podjac decyzje o uspieniu i pozniej mialabym zapewne ogromne wyrzuty sumienia. Został jeszcze piechu i biedaczysko cały czas jej szuka :(. On nie zna zycia bez niej, jest dwa lata młodszy.

Tymcio miał wczoraj gorączke niewielka i mocno marudził, więc dostał pierwszy raz czopka. Jutro jedziemy na pobranie krwi, jak oni chca z tego małego paluszka krew wycisnąc?! Juz mi Go szkoda :(

ja tam teraz jak pojade do 3miasta to lece z Tymciem do aquaparku, a niech tam, wszedzie jest coś nie tak na pewno.
My po spacerku w spacerówce, pogoda cudowna :).
Lece kawke wypic.

miłego popołudnia :*

Dziolchy, dostalam dziwny mejl, ze wygralam jakies noclegi bla bla bla... Przypuszczam, ze to jakas podpucha :-D Spotkalyscie sie z tym? ;-) Ponizej wklejam mniej wiecej tresc tego...

"Zawiadamiamy, że zostaliście Państwo wytypowani przez Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej (EPRTI) do spędzenia 3 noclegów w wybranym przez Państwa obiekcie z grupy małych i średnich jednostek zakwaterowania.

Aby odebrać Certyfikat potwierdzający prawo do noclegów prosimy zalogować się do internetowego serwisu Programu EPRTI i potwierdzić swoją tożsamość poniższym Kodem Przydziału przed upływem jego ważności.
Po zalogowaniu należy wypełnić ankietę i wskazać adres korespondencyjny, pod którym odbierzecie Państwo przesyłkę z Certyfikatem. Certyfikat to dokument potwierdzający prawo dwóch osób do spędzenia 3 noclegów bez udziału środków własnych w wybranym obiekcie hotelowym. W Programie bierze udział 650 hoteli i pensjonatów z 14 państw Europy."

o so ho? ;-D

reklama
duchaukłują małego w paluszek wskazijący i wezmą dosłownie pare kropelek do takiej małej rureczki moja nawet nie pisnęła przy tym,nie stresuj się:-)

Do góry