reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć brzuchatki:-)

Zdrówka dla chorowitek i trzymam kciuki za leżące w szpitalu &&&

Ja tez coś słabo ostatnio czuje małą hmmm nie wiem moze na nasze dzidziolki tez pogoda wpływa, wczoraj poszłam spać o 20-stej i z małymi przerwami na siusiu spałam do rana:szok::-D

Muszę się pochwalić, że u mnie zostało równo 100 dni do terminu:-)

Ostatnia edycja:
hej

Jacula po wczorajszych przyjemnościach z mężem po przekręcał się równo a dziś rano powitał mamę kopniaczkami:tak::tak:

Filipo po pierwsze dawce antybiotyku przespał spokojnie całą noc i już bez stanu podgorączkowego.

Za to Łuki wrócił z pracy cały połamany zakatarzony i w ogóle nie do życia

Pogoda jest do bani i mam nadzieję, że poleniu****e sobie dziś w łóżku:laugh2:

pozdrawiam Was cieplutko

Hej brzuchatki:)

A u mnie lekka zmiana planów:) Miałam dzis jechac z M na pogrzeb zawiezlismy młodego do chrzestnej ,ale wywnioskowałam iz nie jade normalnie głowe urywa :szok:i zimno jak ch****a nie chce znów byc chora ...Tym bardziej 30min bite stanie na cmentarzu :sorry2:jakos mi sie nie usmiecha ...M pojechał z baraciakiem i jego żona na 11.40 maja msze w Łomzy zobaczymy czy zdaza...ale sa tego plusy wreszcie porzadnie wysprzatam mieszkanko..:-)Młodego nie ma chwila spokoj az tak dzwinie w domu...

Cały czas sie obawiam o te ruchy...sa bardzo delikatne takie muskanie z 4 dni temu tak młody kopał ze ci chwilke chodzilam do lazeinki a teraz doopa juz mam schizy ze dzieciatko zmarło i tylko sie obija o scianki brzucha jak sie ruszam...Pojechalabym na IP ale nie mam ubezp. z pracy mi nie wyslali jeszcze paska placowego:-(Moze jak M przyjedzie to cos wymyslimy ...bo jakos tak dziwnie ale wydaje mi sie ze jakby bylo cos nie tak to cos by sie działo z moim orgaznizmem nie wiem skurcze czy co?obawiam sie ze moze po tych apapach ....nie wiem mam lekkiego dołka

Phelania bedzie dobrze, ja tez pisałam, że słabo czuje małą, dzidziolki może tez reaguja na pogode bo tak szaro i sennie, nie martw się, a co do ubezpieczenia to przeciez juz nie musisz mieć przy sobie? podobno dowód wystarczy bo mają ten system ewuś ? do identyfikacji ubezpieczonych?

Phelaniu, nie martw się o ruchy dziecka, na tym etapie ciąży mogą być różnie odczuwalne, raz mocniej innym razem słabiej. Co do ubezpieczenia, to od 1-g0 stycznia nie trzeba go posiadać, musisz mieć tylko dowód osobisty, a w pszychodni sprawdzą sobie systemem ewuś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry