Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochanie, ja tam gotować lubię, a szczególnie coś co lubię jeść, a jeść lubię ogólnie i to bardzoDotko, przepraszam, że narobiony przeze mnie smak zapędzi Cię do garów![]()
;-)
tak więc nie czuj się winna :-) ale w weekend chyba zrobię curry krem tak za mną chodzi, wszystko w domu mam oprócz piersi z kurczaka, a gołąbki zostawię sobie na później ;-)robię podobnie, chyba, że zrobię na dwa dni jedzenia to wtedy jemy te dwa dni, ale jakbym miała jeść tydzień to samo (no chyba że byłby to makaron) to na samą myśl, by mnie od kuchni odrzucało ;-)Ja ogólnie dużo jedzenia mrożę, bo na 2 osoby szkoda garów brudzića jeść tydzień to samo też żadna przyjemność.

powodznie na jutrzejszej wizycie, a pogoda rzeczywiście do d...od wczoraj pada, śnieg topnieje, breja straszna, a do tego od świąt czuję się jak na początku ciąży, spała bym non-stopPoggoda jest okropna...od rana mi sie chce spac haha. dzis byłam na kontroli u internisty a jutro ide do ginekologa. i tez pol dnia zejdzie...
..
czekam na tel od chrzestnej Alanka bo robi inwenture w sklepie jak dzis skonczy wezmie go a jak nie to zostajemy w domu....
Trafiłam do wózkowego sklepu ale nie było mojego modelu, za to pooglądałam sobie gadżety i podotykałam kocyki LaMillou, ale świetne, szkoda tylko że takie drogie...Mój K kupił sobie dżinsiory, no chłop się lepiej ubiera ode mnie... cały czas się stroi, a ja????

my mamy podobnie salon i sypialnię, ale strychu nie ma więc mały zostanie z nami, ewentualnie na balkonie
co do łóżeczka my również braliśmy się za poszukiwania, a tu nagle kumpela chce nam oddac z materacem, kołyską z materacem i wszystkimi dodatkami, kołderkami pościelami....potem kuzynka się zaoferowała, a wczoraj druga znajoma...opędzić się teraz nie można 

a na dodatek przez mniejszy kontrakt w tym roku zwolnili moją koleżankę... ja zawsze bez względu czy jest miejsce czy nie kobiety w ciąży od razu przyjmowałam:-(
już trzeba liczyc ruchy??? a o cio chodzi???

kiedyś wzięła udział w castingu i przysłali nam zaproszenie na sesję. Podpisuje się z tą firmą umowę, a oni przez rok czasu "obracają" zdjęciami, zamieszczają je na swojej stronie. Może będę miałą gwiazdę w rodzinie :-)tiramissu to jakaś niepoważna ta laborantka, przecież wie jak tutaj czas musi być dokładnie określonymy mamy podobnie salon i sypialnię, ale strychu nie ma więc mały zostanie z nami, ewentualnie na balkonie
co do łóżeczka my również braliśmy się za poszukiwania, a tu nagle kumpela chce nam oddac z materacem, kołyską z materacem i wszystkimi dodatkami, kołderkami pościelami....potem kuzynka się zaoferowała, a wczoraj druga znajoma...opędzić się teraz nie można
![]()
aż się zastanawiam, czy nie zrobiliśmy głupio z tą sypialnią. Może trzeba było kupić rozkladane łóżko, które kiedyś przenieślibyśmy do salonu, no ale już po ptokach. Zobaczymy jak to będzie jak będzie drugie w drodze, bo mamy póki co przed porodem plan, żeby drugie było od razu, ale może poród mnie wyleczy szybko z tego pomysłu