reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
MADAN trzymaj sie, może to przez te stresy więc się zrelaksuj na tyle ile to możliwe, weź coś do czytania żeby CI sie dni nie dłuzyły. Trzymam za Was kciuki.

Poggoda jest okropna...od rana mi sie chce spac haha. dzis byłam na kontroli u internisty a jutro ide do ginekologa. i tez pol dnia zejdzie...

trzymajcie sie ciepło i zdala do choróbsk.

Dotko, przepraszam, że narobiony przeze mnie smak zapędzi Cię do garów :zawstydzona/y:
kochanie, ja tam gotować lubię, a szczególnie coś co lubię jeść, a jeść lubię ogólnie i to bardzo :zawstydzona/y:;-):-p tak więc nie czuj się winna :-) ale w weekend chyba zrobię curry krem tak za mną chodzi, wszystko w domu mam oprócz piersi z kurczaka, a gołąbki zostawię sobie na później ;-)

Ja ogólnie dużo jedzenia mrożę, bo na 2 osoby szkoda garów brudzić:-D a jeść tydzień to samo też żadna przyjemność.
robię podobnie, chyba, że zrobię na dwa dni jedzenia to wtedy jemy te dwa dni, ale jakbym miała jeść tydzień to samo (no chyba że byłby to makaron) to na samą myśl, by mnie od kuchni odrzucało ;-):tak:

Poggoda jest okropna...od rana mi sie chce spac haha. dzis byłam na kontroli u internisty a jutro ide do ginekologa. i tez pol dnia zejdzie...
powodznie na jutrzejszej wizycie, a pogoda rzeczywiście do d...od wczoraj pada, śnieg topnieje, breja straszna, a do tego od świąt czuję się jak na początku ciąży, spała bym non-stop

Witajcie brzuchatki,

U nas tez pogoda straszna...chodze taka ospała...Alan tez marudny śpiacy ale musze go przeciagnąć do 20:dry:..

I nie wiadomo co z tym jutrzejszym dniem czy zostaje z mlodym czy jade na ten pogrzeb:sorry2:czekam na tel od chrzestnej Alanka bo robi inwenture w sklepie jak dzis skonczy wezmie go a jak nie to zostajemy w domu....

Madan-bidulko jak nie chłop to teraz szpital !!! trzymam za was kciuki!!!..

Mi to chyba "gniazdowanie " sie zacznie w lutym jak pojde po ciuszki na strych dla Marcela:-D

Hej kochane udało mi się nadrobić, ale nie jest to takie proste...
Byłam dzisiaj na badaniu 3d, co opiszę w wątku badaniowym :)
Poza tym boli mnie głowa to chyba przez tą pogodę :wściekła/y: Trafiłam do wózkowego sklepu ale nie było mojego modelu, za to pooglądałam sobie gadżety i podotykałam kocyki LaMillou, ale świetne, szkoda tylko że takie drogie...Mój K kupił sobie dżinsiory, no chłop się lepiej ubiera ode mnie... cały czas się stroi, a ja????:wściekła/y:
odbiję sobie po porodzie :-p
edytkaa witaj;-)
tiramissu to jakaś niepoważna ta laborantka, przecież wie jak tutaj czas musi być dokładnie określony:no: my mamy podobnie salon i sypialnię, ale strychu nie ma więc mały zostanie z nami, ewentualnie na balkonie :-p co do łóżeczka my również braliśmy się za poszukiwania, a tu nagle kumpela chce nam oddac z materacem, kołyską z materacem i wszystkimi dodatkami, kołderkami pościelami....potem kuzynka się zaoferowała, a wczoraj druga znajoma...opędzić się teraz nie można :-p
evciaa mnie bolą tylko rano jak się budzę, bo nie kontroluje jak śpię, a że nie mogę na brzuchu to wierce się w nocy i wyginam, a potem bolą plecki :baffled:
AgnieszkaJ powiem Ci że nasza służba zdrowia to paranoja...ja w niej pracuję i nie mam żadnych profitów z tego, leczę się prywatnie :wściekła/y:a na dodatek przez mniejszy kontrakt w tym roku zwolnili moją koleżankę... ja zawsze bez względu czy jest miejsce czy nie kobiety w ciąży od razu przyjmowałam:-(
Zonqa mój mały też ostatnio słabo dokazywał, a dzisiaj znowu daje ostro znać o sobie;-)
Pchła dawaj przepis kusicielko :-D już trzeba liczyc ruchy??? a o cio chodzi???
madan bidulko trzymaj się mocno i szyjka też, będzie dobrze:tak:
Bishopka tym razem kochana Ci odpuszczę pojadłam gołąbki przez święta...!!! a w którym Brzegu mieszkasz, bo byłam dzisiaj w opolskim na chwilę :biggrin2:

masan trzymaj się &&&&&&&&77

u nas pogoda do bani, wieje strasznie, najlepiej wejść z powrotem do łóżka, tylko że już pościelone, spadam trochę ogarnąc dom

buziaki

Witam się porannie :-)
alex, właśnie w opolskim, więc nastepnym razem zapraszam na kawkę :-)

Dziś jadę z moją nastolatką na sesję zdjęciową :szok: kiedyś wzięła udział w castingu i przysłali nam zaproszenie na sesję. Podpisuje się z tą firmą umowę, a oni przez rok czasu "obracają" zdjęciami, zamieszczają je na swojej stronie. Może będę miałą gwiazdę w rodzinie :-)

reklama
tiramissu to jakaś niepoważna ta laborantka, przecież wie jak tutaj czas musi być dokładnie określony:no: my mamy podobnie salon i sypialnię, ale strychu nie ma więc mały zostanie z nami, ewentualnie na balkonie :-p co do łóżeczka my również braliśmy się za poszukiwania, a tu nagle kumpela chce nam oddac z materacem, kołyską z materacem i wszystkimi dodatkami, kołderkami pościelami....potem kuzynka się zaoferowała, a wczoraj druga znajoma...opędzić się teraz nie można :-p

No właśnie wiem, że niepoważna. Aż jestem wkurzona, że się tak głupio dałam zrobić, ale nawet nie pomyślałam, że te kilka minut może stanowić różnice, tym bardziej, że większości z was z tego co czytam spadło prawie do pozycji wyjściowej. U nas ten strych jest zupełnie niezrobiony Alex, więc byśmy musieli remont zrobić łącznie z podłogą i ścianami, więc też takie hop-siup to by nie było :zawstydzona/y: aż się zastanawiam, czy nie zrobiliśmy głupio z tą sypialnią. Może trzeba było kupić rozkladane łóżko, które kiedyś przenieślibyśmy do salonu, no ale już po ptokach. Zobaczymy jak to będzie jak będzie drugie w drodze, bo mamy póki co przed porodem plan, żeby drugie było od razu, ale może poród mnie wyleczy szybko z tego pomysłu
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry