reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Faktycznie strasznie cicho :shocked2:
Malo pisalyscie ale nie bede odpisywac :sorry:. Strasznie zle spalam w nocy i jestem mega zmeczona. Brzusio twardnial czesto dzis i kluje mnie w dole (dzidzia na szyjke napiera) wiec duzo lezalam. Nawet z dziewczynkami nie bylam przed domem...
Za to mam za soba pierwsze zakupy dla malenstwa i dla mnie :-), ponad 20 rzeczy wyszlo. Do kupienia jeszcze zostal tylko reczniczek, laktator, spirytus do pempka, sol fizjologiczna, pampersy, chusteczki i dla mnie klapki, biustonosz do karmienia :tak:. Posciel mi juz wyslali, reszte pewnie jutro. Ale fajnie :blink:

Spokojnej nocki zycze :tak:

a mnie jakieś spanie teraz dopadło straszne:zawstydzona/y:. chyba wcześniej wyląduje w łóżku dzisiaj. ja dziś byłam u fryzjera, bo już patzreć na siebie nie mogłam. teraz trochę lepiej się czuję;-). mało- a cieszy

Nie wiem co sie stało ale strasznie watek kwietnióweczek podupadł:-(wczesniej jak wchodzilam to bylo czytania tyle ze sie na drugi dzien zostawialo a teraz pustki gorsze niz w weekend:sorry:szkoda...

A ja juz sobie obejrzalam "Na wspólnej"a teraz czekam na "rewolucje kuchenne" i ide lulu, młody juz spi i to bez goraczki wiec spokoj:)

Dzis ogadalam pogode i wcale nie zapowiada sie ze przyjdzie do nas wiosna....:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry