Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nefciach ciach, na chybcika- dobre
Pamiętam jak mój młody był mały i wydawałoby się że śpi twardym snem więc my tam sobie bara bara, po czym patrzę a nad nami stoi syn i się pyta " co tatuś robi mamusi" mój odpowiedział kołysze Na każdej imprezie syn opowiadał rodzinie, że mama w nocy nie chce spać i tato ją kołysze
Karenka mój się niestety nie godzi na takie usługi, boi się, że mnie pozacina, a szkoda, bo te szczeciny mi przeszkadzają, a brzuch już mi przeszkadza, żeby sięgnąć tam dalej
Nef - u mnie nie przejdzie. zadrapałabym się na śmierć, ja mam masywne uda i ciało dotyka do ciała i to się nie goi:-( zaraz po ciąży pójdę na laserek i będzie gites, a teraz jakoś przeżyję.
Oliwka, no właśnie, niech pamiętają
Mój mnie golił przed porodem, teraz nie chce go łechtać :-) sama sobie radzę. A na wielką strzechę polecam krem do depilacji z avonu, na mnie kiedyś podział, teraz się nie zapuszczam.
a ja kiedyś dawno kąpałam się z córą bez majtek i wtedy raczej sie dziewczyny nie goliły na zero i miałam małe afro tam a moja córcia tak zaglada przez ta wodę i pyta, mamo a co ty tam masz, a ja do niej a to sa takie małe czarne majteczki