Też mam mega zgagę, zażyłam Gaviscon, ostatnio mi lekarka poleciła, za dobre to to nie jest, ale czuję ulgę.
lenka mój ciągle narzeka jaka to ja jestem zła i że go nie doceniam, ciągle krytykuję itp. Ale kiedy on mi robi wywody to jest ok, ja mam być posłuszna... Źle trafił bo akurat ja lubię mieć swoje zdanie i jestem bardzo uparta
Współczuję Ci tej pracy i braku wyrozumiałości, ale faceci nigdy nas nie zrozumieją, niestety.
Phel jak wizyta u dentysty? Ja byłam wczoraj i mam założony opatrunek na 2-3 miesiące, ale jeszcze 19-stego idę na przegląd, bo coś mi się wydaję, że tych ubytków może być więcej :/
Chciałam się pożalić, wyszły mi 3 (słownie: TRZY!!!) rozstępy na piersi
czerwone, brzydkie, okropne... co z tego, że smarowałam, masowałam... teraz się boję że wszędzie mi wyjdą... :/
lenka mój ciągle narzeka jaka to ja jestem zła i że go nie doceniam, ciągle krytykuję itp. Ale kiedy on mi robi wywody to jest ok, ja mam być posłuszna... Źle trafił bo akurat ja lubię mieć swoje zdanie i jestem bardzo uparta
Współczuję Ci tej pracy i braku wyrozumiałości, ale faceci nigdy nas nie zrozumieją, niestety.
Phel jak wizyta u dentysty? Ja byłam wczoraj i mam założony opatrunek na 2-3 miesiące, ale jeszcze 19-stego idę na przegląd, bo coś mi się wydaję, że tych ubytków może być więcej :/
Chciałam się pożalić, wyszły mi 3 (słownie: TRZY!!!) rozstępy na piersi
M poleciał do sklepu i znowu się "leczę" coca-colą
, ja już czuję swoje ograniczenia, wiem co mogę a co nie, trudno, jak nie zrozumie to atmosfera będzie w domu gorsza, ja nie zamierzam się podporządkowywać
tylko że moi rodzice mieszkają 2 km od nas i ja aż takich super relacji z mamą nie mam, pierwsza ciąza w wieku 19 lat i parę niefajnych słów poszło i gdzieś tam cały czas siedzą w mojej głowie, choć stosunki mamy bardzo poprawne ale beż rozczulania i 100% szczerości
Dyr pisała już w połowie stycznia do prezesa w Wawie i to miała być tylko formalność.
jestem taka wściekła, czemu muszę się tak stresować w 7 miesiącu ciąży. Dyr powiedziała mi, że jakby co będzie mi przysługiwać zasiłek macierzyński z ZUS- czy ktoś wie ile on wynosi w takiej sytuacji? To są jakieś grosze? Czy wysokość pensji dotychczasowej?
śmiech na sali tym bardziej to bedzie 200-300zł pierwszy raz mi odwalili taki numer brak mi słow!!!Zazznaczam ze mi wypalacali cala sume po 10-tym
...
powinni isc na reke:/