reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wrr a ja znów kaszlę... i najgorsze że coraz mocniej...
już kupiłam imbir i zaraz robie herbatkę...

a na spacerze zakupowym będąc odkryłam na osiedlu sklep z odzieżą Wadima i zakupiłam koszulę nocną ciążową/ do karmienia... :-)
wadima-koszula-dla-kobiet-karmiacych.jpg

zaraz się biorę za pichcenie obiadu...

reklama
Felidae ja jestem niska (156) więc na mnie jest do kolana... z brzuchem 100 cm - potem jak spadnie brzuch to i koszula będzie dłuższa... zapłaciłam 48 zł nie wiem czy dużo czy mało ale bawełna jest porządna i koszula ładna... a mam szlafroczek szary z dodatkami granatowymi to będzie prawie jak komplet :-)

Phel - ja chciałam sobie kupić kieckę na Wielkanoc co by pójść do kościoła jak ludź, a nie jak strach na wróble :P. Ja chudzinka... Noo przed ciążą. Już mam drugi podbródek ;/... Będzie ponad 20kg przy porodzie na bank. I tak lepiej niż 30 z Antkiem..
Anila - fajna :)
Fel - ja tam wole takie krótsze. Kupiłam sobie 2 piżamy i 2 koszule. Te koszule muszę dać do krawcowej, bo uważam, że są za długie ;)

Smile_ oby do kolan sięgała...nie muszę mieć dłuższej...muszę normalnie podreptać po jakichś sklepach tylko nie wiem jakich..czy w paulince na lotniczej sa koszule dla mam ? tez wolała bym pomacać zanim kupię bo bawełna bawełnie nierówna :-(

bilans wagowy po pierwszej ciąży plus 13 ( przez hormony w pigułce głównie) teraz jest juz plus 7 zobaczymy czy uda sie zrzucić jak nie będę łykac pigułek....mam taką cichutką nadzieję...chociaż te 57 kg zobaczyć ...plis plis plis

Ostatnia edycja:
u mnie na wadze 70kg, tylko 2 kg brakuję do mojej najwyższej wagi,a wiem że teraz będzie więcej, mam już +12, i tak teraz troszkę przystopowałam, przez ostatnie 3 tyg przytyłąm 2 kg z czego 1 kg przybrał maluch

Hm ja rownież preferuje krótkie koszule:) i taka pewnie do szpitala tez kupię:) hehe ja ostatnio próbowałam przymierzyć za duże spodnie sprzed ciazy i tylko sie naklnelam bo mi nawet na doope nie chciały wejść :baffled: A wczoraj sie prawie poplakalam bo nie mogłam założyć spodni na getry bo wychodziliśmy z m :baffled: Oj ja tez tęsknię za moimi ciuchami :rofl2: Hehe nawet rajstop grubszych nie założe bo piją jak nic:/ Kobitki już niedługo :) i będziemy sie motywować :-)

Ja sie pocieszyłam. Wyjęłam ostatnio jeansy, które nosiłam w ciąży z Antkiem. Takie jakieś duże.. szerokie. Odłożyłam znów do szafy :P. Mi do donoszenia/bezpiecznego terminu porodu zostało 6 tygodni. Mam nadzieje, że tamte spodnie nada będą mi za duże nawet jakbym miała za 8-9-10 rodzić :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry