Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i w ogóle u Nas też na początku były kłótnie lubię mieć plan wiem co i jak po kolei ;-) i dość miałam słuchania wszystko w swoim czasie, jeszcze jest czas, gdzie to będziemy trzymać... doprowadzało mnie to do szału i płaczu...Cieplutkie uściski
. M mówi, że tak to intonuję jakbym chciała zabić haha, najważniejsze, że na niego działa

, a będzie schodziło tego multum.
... oczywiście organizacja miejsca na regałach zajmie mi więcej czasu, ale się nie śpieszę bo po co ma się kurzyć, albo puste półki stać... poza tym ciągle mam poczucie że czas jeszcze mam... nic nie zapowiada na to że młoda się będzie się szybciej na świat pchała a jeśli nawet to przecież świat się nie zawali jak coś nie będzie do końca gotowe... póki co delektuję się tym szykowaniem i wyczekiwaniem...
wyjechalismy z rana i niedawno przyjechalismy wydalam 500zł i jestem zamęczona zakupami
Brakuje mi 2x Okrycia kąpielowego,kołyski,kocyka,laktatora(ale to jak bede w szpitalu),kosmetyczki,i kosmetyków dla młodego ale wrzuce link na odpowiednim watku co wynalazłam na allegro
ahhh no i proszki do prania dla dzidziusia