reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anila - no u nas od podstaw cały pokój był robiony, łącznie z malowaniem ścian (bo były brzoskwiniowe, a tu chłopak wyskoczył;-)) , zmianą tapety w drzwiczkach szafy, mam w planach także uszycie zasłon, tylko M-ek musi skończyć prace w drewnie, żebym mogła rozłożyć swój warsztat krawiecki:-D
Zrobiłam zdjęcie pokoju "przed" i już nie mogę się doczekać jak będzie wyglądał "po":-)

reklama
wiesz Pscółka trochę zazdroszczę takiego urządzania... nam brakuję na to jednego pokoju i młoda musi być z nami w sypialni póki co... do czasu aż nie zmienimy na coś większego. :-) a jak skończycie to koniecznie się pochwal efektami to jest zdjęciami przed i po... uwielbiam takie rzeczy...
i jeszcze jednej rzeczy Ci zazdroszczę - że potrafisz szyć... chciałabym się nauczyć... nawet chciałąm swego czasu pożyczyć maszynę do szycia od mamy żeby sprawdzić czy się nadaję ale mi nie chciała pożyczyć... :no: sama sporo szyje...

nic to ja zasłonki kupię w IKEA...

hehe dziś zakupy tematem przewodnim:-)

a słuchajcie wiadomo co z majrą, madan, ellą? Bo mi jakoś żaden ich wpis nie wpadł w oko... Mam nadzieję, że wszystko dobrze.

No i jeszcze pchła_szachrajka, ale ona chyba sama postanowiła nas opuścić

Majra udziela się na cpp i pisała że mała mało waży i wolno przybiera i będzie mieć usg u jakiegoś doktorka ( Majra mam nadzieję że się nie pogniewasz że pisze o Tobie)

U mnie znowu było milion myśli pt. jak sobie poradzimy na wiosnę, już mnie dobija to wieczne rozdrabnianie jak to będzie, już bym chciała urodzić , przynajmniej mogłabym się zmierzyć z tym wszystkim a nie gdybać jak to będzie. I wiecie ci , chciałabym mieć teściową:cool2:, zawsze to dwie kobiety w domu czy do rozmów czy do sprzątanie i opieki nad dziecmi.

Dzisiaj pokazywał chłopcom wszystkie pierdółki dla maluszka i musiałąm opowiadać co do czego służy.Jestem bardzo ciekawa ich reakcji na maleństwo.

reklama
anila - haha, a ja zazdroszczę miejsca w sypialni, u nas nie ma:-(. Może mi się uda postawić gondolkę od wózka przy łożku to mały na początku będzie tam spał, a jak nie to ja się przeprowadzę ze spaniem do drugiego pokoju:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry