Phelania
Mama 2 urwisów :P
Hej hej,
Witam sie z poranna kawka...pobódka 7 rano wiec dobrze ze wczoraj poszlam wczesniej spac
wstawałam do mlodego z 3 razy wychodza mu górne trójki ...az sie boje czwórek podobno sa najgorsze.
Nie długo sie zwlekam z wyrka ide robic sniadanie i idziemy z mlodym na zakupy bo nie ma nic na obiad a pomysłu tez brak....dziewczyny zapodajcie mi jakis szybki obiad
spageti było w tamten weekend...ja to bym łososia z piekarnika zjadla a M nie wiem...Kurcze najgorsze jest to ubieranie Siebie i mlodego przed wyjscie wrrrr wsadzanie do wózka...i jeszcze do bierdonki 1km jak nie lepiej w jedna strone nie wiem czy porywac sie z motyka na słonce bo jeszcze czeka mnie mycie podłog...moze obudze M ok 14 i pojedziemy cala rodzina do lidla
....
A co do mieszkan,domów, to my mieszkamy w blizniaku pietrowym po tesciu,na dole jest mojego M brata polowka (nie mieszka w niej bo mieszka u żony)a na górze MY w drugiej polowce mieszka chrzestna z mężem do której M sie nie odzywa z 10 lat przez jej M nic mu sie nie podoba po smierci ojca M jak nikt nie mieszkał w tym domu to kosząć trawe wszystko wyrzucał za nasz młot do stawu i sierobilo błoto
Najgorzej jest z nim w lato bo zeby grill zrobic to tylko do 22 ...a i tak chodzi po podwórku i podsłu****e...ale chcemy to sprzedac sie sie za 2 lata wybudowac....
myszka- mnie to drretwieja biodra
juz nawet poduszka miedzy nogi nie pomaga...
Witam sie z poranna kawka...pobódka 7 rano wiec dobrze ze wczoraj poszlam wczesniej spac
wstawałam do mlodego z 3 razy wychodza mu górne trójki ...az sie boje czwórek podobno sa najgorsze.Nie długo sie zwlekam z wyrka ide robic sniadanie i idziemy z mlodym na zakupy bo nie ma nic na obiad a pomysłu tez brak....dziewczyny zapodajcie mi jakis szybki obiad
spageti było w tamten weekend...ja to bym łososia z piekarnika zjadla a M nie wiem...Kurcze najgorsze jest to ubieranie Siebie i mlodego przed wyjscie wrrrr wsadzanie do wózka...i jeszcze do bierdonki 1km jak nie lepiej w jedna strone nie wiem czy porywac sie z motyka na słonce bo jeszcze czeka mnie mycie podłog...moze obudze M ok 14 i pojedziemy cala rodzina do lidla
....A co do mieszkan,domów, to my mieszkamy w blizniaku pietrowym po tesciu,na dole jest mojego M brata polowka (nie mieszka w niej bo mieszka u żony)a na górze MY w drugiej polowce mieszka chrzestna z mężem do której M sie nie odzywa z 10 lat przez jej M nic mu sie nie podoba po smierci ojca M jak nikt nie mieszkał w tym domu to kosząć trawe wszystko wyrzucał za nasz młot do stawu i sierobilo błoto
Najgorzej jest z nim w lato bo zeby grill zrobic to tylko do 22 ...a i tak chodzi po podwórku i podsłu****e...ale chcemy to sprzedac sie sie za 2 lata wybudowac....myszka- mnie to drretwieja biodra
juz nawet poduszka miedzy nogi nie pomaga...
i dokonałam zamówienia wózka, pół nocy mi się to dziś sniło. I tu uwaga do dziewczyn z Wrocławia !! w Askocie trzeba uważać z kim sie rozmawia, jeden facet wyliczył nam za wózek 2850, a drugi 2990
Nawet jak mu powiedziałam, że na Sztabowej powiedzieli, iz w razie znalezienia przeze mnie nizszej ceny na necie oni wtedy tez za taką sprzedadzą, to ten facet powiedział, że to niemożliwe 
nie dziwie sie ze miśki przesypiaja cała zimę chociaz nie zrzedza
ależ on slicznie pachnie taki dzidziusiem