Bishopka
mama swoich dzieci
Witam sie z kawką 
majqa, uważaj na siebie, choć może to tylko takie znaki, że macica rozpoczęła ćwiczenia? Też miewam twardnienie brzucha, które trwają zwykle ok. 1 minuty, a czasem krócej, bo wyczytałam w książce, że trzeba zmienić pozycję i na mnie to działa.
Ja dziś od 2 nie spię
chyba stres przed wizytą robi swoje, bo denerwuję się jakby to miala byc pierwsza wizyta 

majqa, uważaj na siebie, choć może to tylko takie znaki, że macica rozpoczęła ćwiczenia? Też miewam twardnienie brzucha, które trwają zwykle ok. 1 minuty, a czasem krócej, bo wyczytałam w książce, że trzeba zmienić pozycję i na mnie to działa.

Ja dziś od 2 nie spię
chyba stres przed wizytą robi swoje, bo denerwuję się jakby to miala byc pierwsza wizyta 
nie wiem kiedy sie wyspie...
przeciez to szlak człowieka trafia
...
(to nowy lekarz)
a ja tak nie lubię zimy. Dla pyzy mam przyszykowany kombinezon i na cieplejszy dzień płaszczyk ze spodenkami z polarku, oczywiście pod spód pajac i body. I do tego mam dwa koce, jeden cieniutki, a drugi mega gruby, akrylowy. Zawsze mam jeszcze opcję, że mogę odebrać dziecko w gondoli, co da trochę ciepła. Dla mnie najważniejsze, to jest wyjść z dzieckiem ze szpitala, bo już raz wychodziłam bez :-( a takie mysli coraz bardziej krążą w mej głowie. Skąd faceci mają tyle siły?, czy opanowania, że nie wiem, nie pokazują strachu, czy po prostu sie nie boją. Widzą wszystko w typie "będzie dobrze", a ja tak tego nie lubię, bo skąd ktoś to może wiedziec, skoro nawet lekarze nie wiedzą, czy będzie dobrze