Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a równie dobrze mogą być oznaką porodu. Oby tylko u Ciebie było to jakieś lekkie zatrucie (ale ja Ci zyczę 
) aniżeli poród.
może pomoże, jak nie- to pojade, żeby sprawdzili.mały się rusza- u niego raczej ok wszystko. mam nadzieję że mi przejdzie. kurczę, no przerąbane, bo tak naprawdę to wszytskie jestesmy na takim etapie że akcja to sie może zacząć ni z tego ni z owego. 
Zresztą Ty sama najlepiej wiesz jak się czujesz i czy to może być już, bo jest jeszcze cos takiego jak skurcze braxtona Hicksa, czy jjakoś tak, tzw. przepowiadające i one też bywają bolesne, a ogólnie, to przygotowują macicę do pracy. Ja już miewam te skurcze, wtedy brzuch się napina i mam wrażenie, że balon z wodą chce mi pęknąć, ale po chwili mijaja:-)
Wiem, że go cisnę strasznie, ale chcę żebyśmy oboje odpoczęli przed samym porodem. Wtedy nie będziemy mieli w głowie przemalowywania ściany, czy uzupełnienia silikonu przy umywalce. Wolałabym żebyśmy razem spędzali ten czas;-)
oj jak tak narzekacie to ja tez trochę pomarudze
nie mam dzisiaj na nic siły nie wiem czy to przez ta pogodę czy co ale tak mi sie cieżko oddycha dzisiaj
do tego z m sie pozarlam i w nocy spać wogole nie mogłam , mała chyba czuła moje nerwy bo sie strasznie wiercila
pfff...
Spróbuj wypić szklankę zimnejwody może to podziała.