reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witajcie

no taka nasza służba zdrowia, jak coś się dzieje to i tak trzeba prywatnie bo albo nie ma terminów albolekarz konował. Ja w ciąży z Antkiem chciałam chodzić na nfz do mojego lekarza, a że był to październik to juz nie miałam szansy zapisać się do mojego gina,a do innego nie chciałam więc i tak chodziłam prywatnie.

Muszę trochę pomarudzić, nocki mnie strasznie wkurzają , i to nie to że spać nie mogę, bo mogę, tylko co z tego jak co 2 godz na siku o do tego co chwilę się budzę bo kolana i biodra bolą:wściekła/y:, zaczynam w domu coraz bardziej narzekać, M oczywiście zero współczucia dla żonki:dry:.

NIby juz tak mało zostało ale dla mnie to jeszcze 2 miesiące, luty szybko zleciał, mam nadzieję że z marcem też tak będzie.No i ten śnieg , wczoraj jeszcze dopadało a dzisiaj chlapa.

A słodycze też pochłaniam w ogromnej ilości ni nie jestem z tego powodu zadowolona:eek:

U nas tez juz wizyty co 2 tyg, a od 36 co tydz., ktg za kazdym razem od chyba 20tc nie pamietam juz. Kazdorazowo tez na ip., a od 36 co tydz.

Slodycze...mnie od tygodnia wzielo na mietusy i doslownie ciuckam jednego za drugim.

Ostatnia edycja:
lenka nie martw się szybko zleci chyba każda z nas nocy nie ma dokońca przespanej. Dla mnie jesteś bohaterką nie dość że masz 2 dzieci to jeszcze gospodarstwo. Szkoda że nie można oddać mężowi 1 dnia ciąży to może czasem by pomyśleli. Ja na swojego nie mogę narzekać. Pomaga mi strasznie jak i na początku ciąży tak i teraz. Wyzywa że coś robie ale ja i tak wysiedzieć nie mogę.

kazdy facet powinien na własnej skórze przekonać się jak to jest chodzić z takim bębenkiem, ciekawe ile by wytrzymali:cool2::cool2:

Ja na ktg w 1szej ciąży nie byłam wcale a w drugiej dwa razy w 37 i 38 tc a w 39 urodziłam, teraz to bym chciała w 38, tylko do kogo by tu petycje złożyć:confused:

Zibka ja do 2 w nocy wstaje minimum co 2 godz a zdarza się że i co godz, dlatego tak mnie to wkurza, a we wcześniejszych ciążach tak nie miałam, chyba się starzeję

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry