Phelania
Mama 2 urwisów :P
zamierzasz z brzuszkiem czy po porodzie biegac?
niezłe niezłe :-) a szczególnie po dwóch godz jak błagali o przerwanie eksperymentuto oczywiste, ze faceci nie byliby w stanie tego wytrzymać
![]()
z brzuszkiem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zamierzasz z brzuszkiem czy po porodzie biegac?
niezłe niezłe :-) a szczególnie po dwóch godz jak błagali o przerwanie eksperymentuto oczywiste, ze faceci nie byliby w stanie tego wytrzymać
![]()

hehe ja wstaje z m o 4 rano bo on do pracy sie zbiera, jem z nim śniadanko , klasę sie spać do 9 lub 10, a potem drugie śniadanko bo z głodu nie mogę wytrzymać 
Niestety przegapilam eksperyment w ddtvn
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-)

wrrrr ale byłam wściekła... nie odzywałam sie cały dzień, przylazł z pracy i się przymila i co ja taka i co zrobił to mu wygarnełam... pokajał sie, przyznał rację, przeprosił, a wieczorem znów dał dupy... i zaczynam dochodzić do wniosku że on tak stres odreagowuje... czuje że to tuż tuż...
spanie na podłodze? Ty się słowem do swojego nie odzywaj, przetrzymaj go
, co on sobie myśli. stresy? a Ty swoich nie masz? mało się o malucha martwisz jak każda z nas?
jak my byś my chciały tak stresy odreagowywać, to oni by tego NIE PRZEŻYLI
. Trzymaj się i bądż twarda:-)&&&&&
chwilke mnie nie było a tu takie wiesci juz jeszcze z dwa tygodnie i więcej bedzie tu gratulacji
ja byle bym marzec przetrwałą i z tydzien kwietnia i bedzie dobrze eh tyle jeszcze a tu coraz ciężej