reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Phelania jeszcze miesiąc i będziesz biegać ;-) ja zamierzam "coś" ze sobą robić. tylko zobaczymy jak się wszystko skończy...bo jak mnie potna to się będę ze sobą pieścić zapewne :/

Witajcie:) wiosna tuż tuż ..:)) a dziś za oknem brzydko i zimno:dry: hehe ja wstaje z m o 4 rano bo on do pracy sie zbiera, jem z nim śniadanko , klasę sie spać do 9 lub 10, a potem drugie śniadanko bo z głodu nie mogę wytrzymać :szok::-D Niestety przegapilam eksperyment w ddtvn:sorry2: trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;-)

dzień dobry kochane :-)

z dobrych wiadomości - za 20 dni zaczyna się WIOSNA!!! :-D
mi do porodu zostało 35 :crazy:

Lenka - kochana - faceci to cieniasy... oni tak chyba na stres reagują... mój na 3 dni zrzucił mi chorych chłopców do domu nie pytając czy może tylko stwierdzając "dasz rade" (to że sama miałam stan podgorączkowy i mega ból głowy to były nieistotne szczegóły). ok zajęłam się nimi (na szczęście ból w końcu minął) a na koniec usłyszałam że tylko zrzędzę i marudzę!:szok: wrrrr ale byłam wściekła... nie odzywałam sie cały dzień, przylazł z pracy i się przymila i co ja taka i co zrobił to mu wygarnełam... pokajał sie, przyznał rację, przeprosił, a wieczorem znów dał dupy... i zaczynam dochodzić do wniosku że on tak stres odreagowuje... czuje że to tuż tuż...

a z humoru sytuacyjnego to jeszcze - wczoraj był wcześniej w domu... co najmniej dwa-trzy razy w tygodniu wstawiam pranie. wczoraj zobaczył jak niosę torbę z bielizną do prania do pralki "nie dźwigaj takich ciężarów" haha mu na to mówię co najmniej 2 razy w tygodniu to robię... no to mówi że on wywiesi pranie - wywiesił połowe, drugą połowę zostawił w pralce... chyba dla krasnoludów coby się nie nudziły... ot faceci...:-D

miłego dnia!:-)

Lenka czyś Ty oszalała:szok: niech on śpi na podłodze, oj dałabym ja takiemu popalić brrr aż mi się włos zjeżył... nie odzywaj się też i miej go głęboko w d.... sam przyjdzie w łaskę... faceci tacy są :no: zanim zrozumie że coś źle robi... to sto lat mija...

Lenka- burę chyba tobie trzeba zrobić!!!:wściekła/y: spanie na podłodze? Ty się słowem do swojego nie odzywaj, przetrzymaj go:angry:, co on sobie myśli. stresy? a Ty swoich nie masz? mało się o malucha martwisz jak każda z nas?:crazy: jak my byś my chciały tak stresy odreagowywać, to oni by tego NIE PRZEŻYLI:no:. Trzymaj się i bądż twarda:-)&&&&&

ale dzisiaj dzien zaspany mam mała tez jakas taka spokojna ale i tak swoje robi :tak: chwilke mnie nie było a tu takie wiesci juz jeszcze z dwa tygodnie i więcej bedzie tu gratulacji :-D ja byle bym marzec przetrwałą i z tydzien kwietnia i bedzie dobrze eh tyle jeszcze a tu coraz ciężej

mam pytanko odnosnie jakiejs pomocnej ksiazki o pielegnacji i rozwoju noworodka macie cos fajnego co poleciłybyście bo tak wzieło mnie na czytanie

Ostatnia edycja:
Lenka współczuję, ci faceci to strasznie humorzaści, co najmniej jakby to oni byli w ciąży...
Ja się tak z moim boczyłam w zeszłym tygodniu, po 36h zauważył że się do niego nie odzywam, ale już po 2 dniach (i dwóch nocach, które przespałam na kanapie w salonie) przyszedł się przymilać...
Pewnie się bał że obiadu nie będzie.. Swoją drogą może to sposób na Twojego?

Witam piątkowo :)
Wczoraj cały dzień spędziłam w podróży i dziś odpoczywam, oczywiście moja uczelnia jest do bani i pojechałam tam tylko po to, żeby dowiedzieć się, że jest jakieś święto i wszyscy wykładowcy idą świętować, dlatego odwołują wszelkie zaliczenia... super :/

Ale nam Majra niespodziankę zrobiła, przez to spać nie mogłam, wydawało mi się, że zaraz urodzę. Po ostatniej wizycie wiem, że mam już skróconą szyjkę i małe rozwarcie- dlatego ciągle fenoterol...ale mam brać go tylko tydzień jeszcze, zobaczymy może jak 6 pójdę do szpitala, to mi przedłużą, bo przecież muszę wytrwać do tej cesarki.

Lenka Ty się chlopu nie daj! Niby faceci są prości, łatwo ich zrozumieć, tylko mi się wydaję, że są gorsi niż baby. Jakieś obrażanie, nieodzywanie się... bez sensu :/ Trzymaj się i żadnego spania na podłodze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry