reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Własnie wróciłam z dworu, chłopcy jeszcze zostali, fakt że wieje ale jednak słońce robi swoje, od razu przyjemniej

Anila ja piorę wszystkie ciuszki od 56 do 68 włącznie, a opryszczkę posmarowałam pastą, tylko u mnie jest tak ż e zazwyczaj jak uda mi się zdusić w zarodku to od nowa wychodzi następna:wściekła/y:

reklama
Lenka - pasta wysusza ale nie zabije wirusów... spróbuj cebuli - na bardzo wczesną opryszczkę mi pomagała, smarowanie sokiem z cebuli - tam są substancje które wybiją wirusa i może się nie odtworzy...

anila - ja piore do 68 wlacznie. Rozm 56 mam tylko 3 bodziaki.. tak to mam rzeczy na 62. Antkowi w ogole nie zakladalam 56.

Ja sie biore w poniedzialek za pranie. Dzisiaj poskladalam z malym lozeczko. Jakos mi sie nie widzi ten przewijak na tym lozku... No coz. Zobaczymy jak to bedzie. Korzystala ktoras z takiego przybornika do lozeczka? Wygodne to? Ja bym wolala jakas przywieszana poleczke czy koszyczek do lozeczka, ale nigdzie nie moge znalezc fajnego.. chyba sama cos zrobie.

Cześć.
mm83, ja tu nowa, ale trzymam bardzo kciuki za Was. Wytrzymaj jeszcze trochę! Ja też z tych leżących, fenoterolowych i z rozwarciem, więc łączę się w bólu.
anila, ja też piorę do 68 włącznie jak Smile_. pamiętam, że rozmiar 56 był u nas na tapecie dosłownie 2 tygodnie, potem 62, a niektóre to i 68, bo rozmiar rozmiarowi nierówny. No i chcę mieć większy zapas, może właśnie ze 3 tygodnie po porodzie nie będę musiała o ubrankach w ogóle myśleć, bo mam sporo (bo bratanicach) i taki czysty zapasik będzie fajny na szalony początek.
Ja mam dziś fatalny dzień, ale nie będę smęcić, bo i tak nic tym nie zmienię :dry:

Ja mam na razie przygotowane ciuszki 56-62, większe czekają na strychu u rodziców. Tosia urodziła się nieduża, a i Ula nie zapowiada się na jakiegoś giganta, więc pewnie te parę 56 też się przyda na początek. Gorzej, że trzeba to w końcu kiedyś wyprać...

Mam pytanie do dziewczyn, które obszywają pieluchy kolorową muliną: Czy ta mulina nie farbuje wam tetry? W jakiej temperaturze pierzecie potem te pieluszki?

Smile_ maluszek jest mały na początku i nie sięga do przewijaka więc jest ok. ja miałam taki drewniany podkład pod przewijak, więc na przewijaku mieściły chusteczki, patyczki i dwa pampersy :-)

ja piorę jak leci, a prasuje 56 i 62.
Wczoraj kupi lam paczkę 1 DADA...taka malutka 28 sztuk hi hi akurat na szpital :-) dziś wieczorkiem zakupy na allegro.

Bishopka, kumpela chce iść na Brochów pogadać o rodzinnym porodzie, doczytała ze we wtorki o 12. ale to trzeba sie jakoś umawiać ?

wchodzę dziś na FB a tam koleżanka ze starej pracy dziś urodziła synka. już ją zamęczyłam pytaniami o to jak jest obecnie na kamieńskiego. Dziwię się, że tak mało w internecie jest relacji z porodów na Borowskiej....:baffled: no trudno pojadę najpierw na kamieńskiego a potem dalej jak tam miejsc nie będzie :/

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny - przygotuję też i większe...

co do mulimy - nie powinna farbować
ja właśnie odkrywam jak bardzo jestem nie utalentowana bo obrabiam pierwszą pieluchę i nic a nic mi nie idzie...:baffled: wszystko mi się plącze i miesza, jakieś supełki, nie ogarniam przestrzeni nitki i igły ech... dobrze że kupiłam tylko na dwie pieluszki... (żółtą i czerwono-rożową) jak nie ogarnę tematu na żółtej to nie będę więcej kupować... szkoda ze ja taka nieutalentowana... :no:

Witajcie póxniej niż zwykle ale od rana na wariackich papierach, wymiana oleju w aucie, potem lekarz, zakupy i oczywiście nadrobienie Waszych postów :-) czas zleciał.
mm83, trzymaj się dzielnie, aby jak najdłużej w dwupacku, trzymam kciuki &&&&&&&
Lenka, nie bedę Cię umoralniać, ale przychylam się do porad dziewczyn, zostaw, olej, a sam przylezie.
anila, idziemy łeb w łeb, mnie tez zostało 35 dni :szok: Co do ciuszków, to ja mam poprane do 62.
Felidae, nie trzeba się umawiać, idziesz i czekasz w kolejce. Ja byłam po 11, bo jeszcze u anestezjologa, to kolejki nie było wcale i przyjął mnie już przed 12, ale jak wychodziłam, to czekało juz trochę babek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry