reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczynki, u mnie też dziś jakiś leniwy dzień i czuję się jakoś tak do d... :baffled: Wczoraj wieczorem miałam gorączkę, a dziś głowa mnie boli od rana i jakoś mi nie dobrze... :no:
Wczoraj przyszedł mi zamówiony wózio, fajny jest, tylko ma trochę jak dla mnie za dużą gondolę. No ale nic to... :-) A dziś dostałam paczkę od kuzynki z Anglii która wysłała mi łóżeczko i kosz Mojżesza po swoim synku. Jeszcze nie oglądałam bo wysłała na adres moich rodziców, ale mama mówiła że dodała jeszcze kilka toreb ciuszków... Kurcze tyle się tego nazbierało że ja nie wiem gdzie ja to wszystko zmieszczę... Ale cieszę się bo ciuszki wszystkie malusie na 50cm i mniejsze a mój synek raczej duży nie będzie... Zresztą moje córki urodzone wszystkie po terminie z wagą 3500 , 3350 i 3950 miały po 51 cm, więc małe ciuszki napewno się na początek przydadzą... :-) Co do prania ciuszków, to jakoś nie mogę się zmusić tzn mam nadzieje że wnet pogoda sie poprawi i ciuszki będą mogły schnąć na powietrzu... :-) Czekam też na odbiór komody, bo miejsca niestety brak...
Tak że jeszcze kupię pościel do łóżeczka i koszyka, pampersy i mam już wszystko...

mm83, mocno trzymam kciuki i trzymaj się cieplutko...
Lenka, Tak to już jest z tym facetami... Ale przyjdzie w łaskę i to szybciej niż myślisz... oni zawsze przychodzą...

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i miłego weekendu życzę...

reklama
Któraś pisała o opryszczce wargowe, ja właśnie wyleczyła się z niej :baffled: Zaczynałam od pasty, potem zovirax, a pomógł mi krem na odparzenia dla niemowlaka :szok: mąż się śmiał, że będę miała usta jak dupcia niemowlaka :-D

czy wy macie zakupione sterylizatory do butelek potrzebuje pomocy kupic czy nie jak tak to który?

widze ze nie tylko ja mam podły dzien ledwo zyje tylko leze i dziwne uczucie u dołu

Ostatnia edycja:
witam wieczornie :-)
byłam na zakupach z Doti, kupiłam 2 płyny do prania Lovela (kolor i biel) oraz płyn do płukania Lovela bo od przyszłego tygodnia u mnie wielkie pranie ciuszków :-D. Natknęłam się też na butelkę TT antykolkową, o dziwo nawet podoba się mojemu M :-D.

lenka ja na opryszczkę stosuję plasterki COMPEED niewidoczne i faktycznie działa, a maści nie stosuje żadnych bo to zaraz schodzi
anila, zozolka mam na kompie w pdf książkę T. Hogg i powiem wam, że jest nawet ciekawa. A na półce leży mi "Mamo, tato co ty na to" z filmem na płytce i też jest super. Nawet mój M zaczął ją ostatnio podczytywać :-D
mm trzymam kciuki, 3 maj się mocno :)
zozolka ja nie kupuję sterylizatora bo przy Doti miałam jeden garnek przeznaczony specjalnie na gotowanie butelek, smoczków itp. A nie często się sterylizuje.

co do prania to ja piorę od rozmiaru 56 do 68 a nawet niektóre ciuszki mam 72.
Życzę miłego i udanego weekendu :-)

Dziewczyny ja tak na szybciutko u mnie mlody marudny nie da mi wjesc do kompa spi od 19 budzi sie co 1h z rykiem jeszcze zwymiotował jak mu dalam neurofen ,jest zasmarkany , ma goraczke i wydaje mi sie ze zeby ida jak sie masz:((( a ja ledwo co zyje:((( noc bedzie nie przespana....Lece do niego bo juz ryk:((((

Buzka milego wieczorku:***

Witajcie:-) niom już po małym sniadanku buleczce słodkiej :-) Zaraz m mi kawusi zrobi:) dzisiaj mnie czeka impreza u szwagra urodzinowa i w co tu sie ubrać :eek: Nic dresy i jakaś bluzeczka :/ a co zaszaleje:cool2: hehe

reklama
Hej hej,

U nas noc do doooopy :((( mlody sie budzil co 1h i tak do 4 rano o 7 wstał z usmiechem na twarzy i nie ma spania:/Kurcze od 2 dni ma na calym ciele kropki lekko wypukłe , malutkie,nie wyglada mi to na pokrzywke ani na rumience nie wyglada (nie moge foty zrobic ,bo mam karte rozwalona-pękła)no nie wiem dam mu fenistil w kroplach jak nie przejdzie to w poniedzialek czeka nas pediatria:eek:tak mysle po czym to ale zazwyczaj nic nowego nie wprowadzalam...

Dzis u nas bardzo słonecznie-ale nie wychodze nigdzie bo nie wiem co sie z mlodym dzieje...

Falidae
- Vibrucol musze kupic bo mi sie skonczyl...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry