reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja coś nie mam dzisiaj weny ani humoru do pisania...
trochę łażę po domu, trochę poleguję a i tak boli mnie kręgosłup:baffled:

smile nic nie dawałam położnej, nie uznaję takich prezentów:no:
jak mnie wypisywali, to zaniosłam tylko czekoladki na dyżurkę i zostawiłam też dla położnej...
zresztą, to żadna jej zasługa, że urodziłam lekko i szybko, po prostu tak zareagował mój organizm.

jeżeli chcesz babie z przypadku dać 500zł, to lepiej, tak jak pscółka - zatrudnij położną. Będziesz przynajmniej wiedziała za co płacisz i sobie sama wybierzesz kompetentną osobę.

bakteria współczuję sytuacji z wózkiem, spróbuj oddać. A może jest opcja wymienić same koła? Czasami są różne do wyboru.

reklama
Ja też nie mam zamiaru dawać kasy położnej

Bakteria rób reklamację i tyle jeśli dostaliście towar nie zgodny z opisem aukcji to nie powinni robić problemów

lenka ja mam taką napiętą skórę i wydaje sie dosyć cienka i prześwitująca... ale na szczęście trzymam się bez rozstępów, mimo, że ani razu nie smarowałam. Ale po pierwszej ciąży stwierdziłam, że nie ma sensu, jak nie swędzi. Wtedy smarowałam się tylko przez zimę i tez nic nie wyszło.

i ja tez jestem zdania ze nie nalezy nic dawac... ale juz po wszystkim na pewno kupie czekoladki jako podziekowanie...

a zylki i owszem i na brzuchu i na piersiach... nawet nie dalej jak wczoraj sie zastanawialam ile czasu zajmie mojemu cialu powrot do stanu sprzed ciazy...

Ostatnia edycja:
Witam nie nadrobie Was bo mam kroplowke i boli reka od weflonu. Mialam mega skurcze na ktg pisaly sie 100 bolalo jak cholera. Mam 2 kroplowke z fenoterolu troszke pomogla. Dostalam tak silnych boli z powodu kolki ktora mnie zlapala wieczorem. Myslalam ze umre. Jutro sie dowiem co i jak. Jak przejdzie to ciecie bede miec we wt po swietach. I jak bedzie w miare ok. Podrawiam Was
prezgapiłąm twój post trzymam mocno kciuki dzis chyba dzien skurczowy jest:no:

lenka​, ja mam widoczne żyły, ale taka moja natura (na rękach i stopach też, z pobieraniem krwi nigdy nie ma problemów) :) póki co bez rozstępów na brzuchu, ale jadę na oliwce dla dzieci :D

*odpukać*

pola, trzymaj się dzielnie :happy:
Smile, ja mam połozną opłaconą, ale to na zamówienie ma ona przyjechać do mojego pordu, nie wiem jaki koszt, bo to mi ciotka opłaca.

reklama
Lenka ja mam pełno takich żył blekitnych na brzuchu i piersiach. Rozstepow na szczęście nie mam. Ale na piersiach wcześniej tez miałam tylko mniej. Tez mam zamiar po porodzie jak bede wychodzić dać kobitom jakieś czekoladki i kawę,bo jak teraz lezalam w szpitalu to naprawdę sa super babeczki i zagladaly bardzo często do nas:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry