reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pscólka- ja tez mam sztuk 1 hemoroida:/i mam dosc niech ta ciaza sie skonczy jeszcze tydzien i moge rodzic;P
Nef- marze o tym:)i powiem Ci ze nie moge sie doczekac porodu:)choc boje sie cholernie:sorry:

reklama
od dwóch wizyt mowie ginowi ze nie moge sie wysikac ze lezy mi dziecie na pecherzu ze robie dwie kropleki wstaje i znowu siadam bo mam pełny pecherz a on prosze pani to ciaza za pierwszym razem jak mu mowiłąm to zostałam w szpitalu ale z innych powodów robili mi badania i mowili ze ok to pewno wtedy tego niebyło czyli jakies 3 tyg temu
wizyte mam w poniedziałęk nie wiem czy czekac do tego terminu czy kombinowac wczesniej oszalec mozna eh

zozzolka, wyczytałam jakiś czas temu w gazecie, że aby opróżnić pęcherz warto albo unieść lekko brzuch do góry albo odchylić biodra do tyłu siedząc na desce oczywiście ;) spróbuj, ja jak odchylam biodra to jeszcze parę kropelek wylatuje zazwyczaj, więc coś w tym jest.

co do szczawianów - ja kiedyś miałam. wtedy ginekolog zalecił więcej pić, bo mocz jest gęsty i to rodzi skłonność do kamicy. u Ciebie może być coś innego, bo wiadomo, że każda z nas inaczej ciążę przechodzi, ale myślę, że nie zaszkodzi jak zwiększysz ilość wypijanej wody w ciągu dnia :) trzymam kciuki, aby się poprawiło :)

ja moge rodzic dopiero jak zima minie bo nie mam takich cieplych ciuchow dla malej... a na weekend zapowiadaja u nas nawet minus siedemnascie noca... koszmar jakis

co do wynikow nie pomoge bo sie nie znam ale juz sie przekonalam ze ciaza kieruje sie swoimi prawami... juz niedlugo dziewczyny :)

a ja wreszcie dzisiaj rozpoczęłam pakowanie torby. jutro kilka rzeczy podorzucam i będzie ok:-). mnie w przeciwnieństwie do wczorajszego wieczoru nie chce się spać . mam zamiar oglądać ten film polecany przez Izę;-)
zozzolka- ob w ciąży się nie robi , bo cyrki wychodzą. co do szczawianów- też mi troszkę wyszło ostatnio ale gin nic się nie " czepiał".

Phel - u mnie też jeden, ale kurna taki wredny:-D nie daje o sobie zapomnieć:no:

zozzolka
- kurcze nie wiem co powiedzieć, ale wiesz do czasu jak wyniki moczu wychodzą ok to takie sikanie po kilka kropelek to faktycznie norma w ciąży, ale teraz jak już masz osad to lekarz powinien zareagować. Musisz sama podjąć decyzję jak bardzo to dla Ciebie uciążliwe i czy przyspieszyć wizytę.

dzieciaczki śpią,Dorotka usnęła u babci :-)
położnym też dam jak już będę wychodzić jakąś dobrą kawę,bombonierkę w ramach podziękowania
zozzolka nie chcę cię wprowadzić w błąd ale może to być zakażenie dróg moczowych lub może się zaczynać problem z nerkami, ja na twoim miejscu zadzwoniłabym jutro do lekarza i spytała się co to oznacza i co masz robić
pscolka kurcze przepraszam :zawstydzona/y::-( ostatnio jestem trochę rozkojarzona :zawstydzona/y:
lenka również mam żyły na brzuchu i na piersiach też mi się pokazują
nef, phelania również nie mogę się doczekać kiedy dzidzia będzie z nami, choć porodu się boję bardziej niż przy pierwszym

Ok dziewczęta, ja udaję się do łóżka, coby opuchniete nóżki w rozmiarze xxl wypoczęły:cool:. Zapodam tv i postaram się wygodnie ułożyć, choć ostatnio graniczy to z cudem:sorry:. Życzę miłego wieczorku, do jutra:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry