reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tasia - mój termin jest na liście kwietniówek, co prawda tam jest mój z genetycznego 12.04, ale niewiele się różni od tego z OM 13.04. ja jestem kompletnie niekumata w kwestiach technicznych pt. suwaczek i jakoś nie mam weny żeby się w to wgryzać:sorry2:

madan - może przepuklina większa, bo dzidzi rośnie? Trzymam za Was kciukasy &&&

Anrezam
- mi cera siadła tak dwa miesiące temu, wcześniej miałam jak pupcia niemowlaczka, ładniejszą niż przed ciążą. Teraz mam nieco czerwonych plamek/kropek.

reklama
Madan wiem o czym piszesz my też mieliśmy mega problem z wyborem imienia i miała być Nadia potem Nina miała być Julia Diana Nikola Zuzia i nie wiem jak ale wyszła Maja :) My z mężęm wzieliśmy kartki każdy z nas wypisał imiona które się nam podobają potem wykreśliliśmy imiona które się nie powtórzyły i zostało raptem 5 imion na drugi dzień z tych imion napisaliśmy jakie nam się podobaja najbardziej i wyszła Maja

Madan wiem o czym piszesz my też mieliśmy mega problem z wyborem imienia i miała być Nadia potem Nina miała być Julia Diana Nikola Zuzia i nie wiem jak ale wyszła Maja :) My z mężęm wzieliśmy kartki każdy z nas wypisał imiona które się nam podobają potem wykreśliliśmy imiona które się nie powtórzyły i zostało raptem 5 imion na drugi dzień z tych imion napisaliśmy jakie nam się podobaja najbardziej i wyszła Maja

Maja -śliczne imie;)

madan- u nas nerka rosnie wraz z powiekszeniem gabarytów Marcela wiec spoko luz...narazie nie ma co szukac dzieciaki sie urodza to wszystko bedzie jasne ....mi gin powiedział ze USg nie jest na tyle dobre zeby dac jakas diagnoze dopiero jak dziecko sie urodzi robi sie szereg badan....

Anezram- u mnie też cera się popsuła niedawno. Ale i tak jest lepiej niż przed ciążą, bo ogólnie mam cerę problemową.

Madan- z imię ma podobać Tobie i mężowi. Reszta musi się dostosować, bo tak jak piszesz wszystkim nigdy się nie dogodzi.

Pscółka suwaczek to bardzo prosta sprawa, jak będziesz miała ochotę to służę radą i pomocą.

Noga mi odpuchła trochę, czyli chyba nie jest źle. Nie jest czerwona, nie boli mnie. Zobaczę jak to będzie popołudniu, teraz i tak sama w domu jestem i nie chce mi się iść na pieszo do szpitala.

Ja też tak myśle że wyjdzie na odwrót :) ale najważniejsze żeby każdy maluch był zdrowy i to się liczy :) Mnie jakoś naciskają tymi pytaniami i może dlatego tak bardzo się nie mogę doczekać no i do tego jest już ciężko. Mała teraz w najlepsze pływa jej dobrze i nie ma zamiaru wychodzić. Mój gin mówił że jest 100% pewny że do 27.03 napewno nie urodze bo szyjka zamknięta musze uzbroić się w cierpliwość i tyle :)

Phel- ja u siebie na liście błąd mam, bo za pierwszym razem coś źle wyliczyłam chyba. Termin mam na 10 kwietnia i będzie Dominika. Jak będziesz miała chwilkę to pamiętaj o mnie, żeby poprawić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry