reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anila - ale jak to:szok: to znaczy generalnie wiem jak się dzieci rodzą;-), ale... jakoś nie kojarzę, żeby się coś u Ciebie zapowiadało:shocked2:. No i półeczka jeszcze nie gotowa:-D:-D A tak na serio to gratulacje - no to tatuś pewnie zaskoczony:-D
A ja dzisiaj sama w domu, leki odstawione, M w Olsztynie, więc lepiej żeby mnie teraz nie wzięło:szok:

reklama
Witam wszystkie wyspane i niewyspane:-D

Ja jak margot na sen nie narzekam. Na śpiocha wstaję siku, pić i idę spać dalej.

Bishopka ja też nic nie czuję, żeby coś miało się ruszyć z porodem. Chyba muszę się bardziej nastawiać na termin (albo po).

Phel- witam ponownie w wirtualnym świecie

A mi coś się dzieje z lewą nogą. Nawet po nocy mam cały czas spuchniętą. Prawa wygląda rano normalnie, a lewa jest cały czas jak balon. I tak już drugą noc.

Anila gratuluję

Hey dziewczyny.
Widze ze wiekszosc z nas miala kiepska noc. :-( Ja tez co dwie godziny wstawalam do lazienki a o 5:30 wstala mi corunia i co zrobic takie uroki macierzynstwa hihi. Tak jak mowicie super ze slonko wyszlo to az lepiej wstawac. Ja o siodmej bylam juz na zakupach i powiem Wam ze dupka mi zmarzla bo bylo -11st wrrrr. A co do skurczy to jak wstane to mam taki bo brzucha jak przy okresie i zaraz przechodzi, do tego co jakis czas klocia na dole, smieje sie bo lekarz dawal mi w poniedzialek tydzien do porodu bo to 3 dzidzia i mam rozwarcie na 3cm oraz skrocona szyjke a tu cisza, malej sie nie spieszy i moze dobrze jak taki mroz to niech siedzi w ciepelku :-)

Co do mowy dzieci moj synus zaczal mowic od pazdziernika jak poszedl do przedszkola czyli mial 3 lata i 4 miesiace i dopiero teraz zaczyna mowic coraz wyrazniej i wiecej takze mamuski spokojnie nic na sile taka jest prawda, dziecko samo musi sie odblokowac :tak:

Powodzonka, milego wekendu i dajcie jakis dobry przepis na ciacho

Tasia- to może idż do lekarza z tą nogą- dziwne to:confused:

mnie to się chyba wydaje że te co się szykują na wczesniejszy to jeszcze czas mają, a te co jeszcze nie gotowe to chwyci najszybciej:-D. przekorne maluchy:-D

Tasia nie chce cie straszyc ale z ta noga to nie przelewki i radzilabym ci skonsultowac to z lekarzem, ostatnio jak bylam w szpitalu lezala ze mna dziewczyna z takim samym przypadkiem jak ty. Okazalo sie ze zrobily jej sie zakrzepy i dlatego noga puchla a to jest bardzo niebezpieczne i do konca ciazy musi lezec z noga do gory i brac leki i tak dziewczyna 1.5miesiaca polezy w szpitalu, takze nie lekcewaz tego zwlaszcza teraz pod koniec ciazy. Daj znac czy opuchlizna zchodzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry