reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej brzuchatki....

U mnie noc koszmarna:((( Alan sie obudził o 2.30 w nocy i siedział do 5 rano:/ z usmiechem na twarzy wzielam go do lozka myslalam ze zasnie a tu dopaaaa, dalam mu ibum bo na poczatku płakał a pozniej juz mu przeszło i spania ni słychu ni widu:/ M przyjechał z nocki o 5 pobawil sie z nim i dal butle okazało sie ze był głodny:shocked2:ma spuscik chłopak:)polozyl go a ten poszedł spac ,natomiast ze mna gorzej bo Marcel zaczał szalec do 7 rano:cool2:wiec z wygladam dzis jak ZOMBI:dry:

Smile- szybko zaczał mowic mojej kumpeli synek zaczał konkretnie mowic jak miał 3,5 roku:baffled:
ptaszek- ja mam ur.17.04:) i mam termin 2 dni przed:-Da imieniny 20.04;)
Falidae- czyzbys miala urodzinki badz imieninki?

A ja wlasnie zjadlam na sniadanie maxi Kinga sssuper:nerd:Dzis na obiad kotleciki mielone z buraczkami bo chodza juz za mna z miesiac:sorry2:

reklama
Witam dziewczyny,
ja przeziębiona od dwóch dni nic tylko smarkam się, głowa boli oczy łzawią spac nie można bo jak tu oddychac, ajć szkoda gadac:baffled: dobrze ze pogoda dzisiaj w miarę, mroźno ale słoneczko:-)
smile ja tez bym chciała 4.04 na porodówke trafic, albo jak Franek chce juz dłużej posiedzić to niech wytrwa do 19.04 wtedy są moje urodziny:-)

pozdrawiam i miłego weekendu, ja ide poleżeć przed TV

:) Ja też mam urodziny 19.04

dziewczyny, pisałyście kiedyś że po praniu wsadzacie ubranka do poszewki. ja dziś piorę ostatnią partię i brakło mi worków prózniowych, a chcę prasować po świętach( mam nadzieję że mnie maluch nie zaskoczy wcześniej:baffled:) i tak się zastanawiam czy jak dam do poszewek teraz, to to się nie ukurzy?:confused:

u nas -13:szok:

Bishopka w maju to mogę ja co najwyżej urodzić ale nie Ty, czekaj jak Cię chwyci to w drodze urodzisz;-)

Smile oj wspóczuję akcji z baranem, Antek do tej pory musi mieć swój kocyk, poduszka i psa:baffled:

Phel mój Tomek póżno zaczął mówić, spokojnie , Alan ma jeszcze czas, a i u mnie też dzisiaj mielone

Włączyło znowu mi się nocne sikanie , biodra i nogi bola, na szczęscie już coraz bliżej

miłej soboty Wam życzę
idę robić drożdzowe ciasto

Phelania tak :tak:27.03 mam urodziny :-)

jak mnie złapie jutro akcja na maxa to urodzę jeszcze jako 33-latka hihi ;-)
ale mam stresa no mówię wam...dopadła mnie świadomość, że urodzić trzeba ha ha ha innej drogi nie ma ;-)

hahahahahahah Anila :-)
GRATULUJĘ hi hi ja nie wiem czy jutro nie skończę na porodówce lub w nocy. narzazie odsuwam ta myśl od siebie...ale torba tak na mnie patrzy jakoś krzywo...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry