reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i zestresowałam się teraz tą nogą. Ale mój lekarz biega jeszcze po safari w Kenii czy innej głuszy. Poleżę z nogą do góry i zobaczę czy coś się poprawia, bo w sumie śpię na lewym boku więc może jakiś ucisk w nocy jest.

reklama
tak czy tak Tasia nie zwlekaj z tym jak opuchlizna nie zejdzie po godzinie lezenia z uniesiona noga to tylko lekarz moze zdiagnozowac co sie dzieje a lepiej dmuchac na zimno, mnie z tylu nerki zaczely bolec myslalam ze to z przemeczenia i okazalo sie ze piasek w nerkach i kolka nerkowa co jest zagrozeniem zycia dla maluszka i polezalam tydzien w szpitalu takze lepiej nie lekcewazyc najdrobniejszych dolegliwosci

Tasia- spróboj sie zapisac do lekarza i tyle i zobaczysz co to moze byc:/

A ja próbuje uspac mlodego bo marudny,pozniej jak zawsze co sobota jedziemydo lidla dzis sa adidaski Kappa za 88zł:) M chce sobie kupic -niech chłopak zaszaleje:-D

ptaszek - kuruj się i szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Jakoś ostatnio nie mogę spać. Kładę się o północy a od 5:30 nie mogę spać... I tak dzień w dzień. uff...
Ja swojego porodu w najbliższym czasie nie przewiduję. Myślę że do połowy kwietnia poczekam. Wczoraj mąż wymył i wygotował dla córeczki smoczki, buteleczkę, laktator, osłonki na sutki itp. Pomyłam resztę akcesoriów. Wszystkie prania mam już suche (cały tydzień pralka chodziła) i zostało prasować - właśnie skończyłam rozmiar 56. Prasowanie będę sobie dawkowała, bo strasznie boli mnie kręgosłup, jak tak przy desce postałam.
Nie wiem jak jest na dworze ( i nie chcę wiedzieć) - ale przez okno piękne słońce zagląda:-):-):-)
Miłego dnia dziewczyny!

no i ta co się tak zapierała że czeka na prawdziwą wiosnę z porodem urodzila w najwiekszy mróz :-D, Anila gratki ogromne
Tasia a boli Cie ta noga, albo jest zaczerwieniona bo to rzeczywiście może być zakrzep a to nie przelewki

Ostatnia edycja:
Ja tu wchodze na forum a tu Anila taką niespodziankę zrobiła :) ale zazdroszcze
Dziewczyny Wam też się popsuła tak cera no masakra ja nie mogę patrzeć w lustro :( same wypryski

Nef lekarze obserwuja jak reaguje na odstawienie lekow, ponoc lepiej jakby akcja sama sie zaczela, bo to swiadczy o dojrzalosci dziecka. Skurcze jakies mam, na ktg wychodzily regularne co 3 min ale warosci ok 40-60. Jak nic sie nie zacznie, to w tyg juz na pewno pokroja...

Z malutka ok, niestety ta przepuklina urosla :( teraz pozostaje mi sie modlic, zeby wszystko.bylo ok, a operacje przeprowadzil ktos naprawde kompetentny.

Ja tu wchodze na forum a tu Anila taką niespodziankę zrobiła :) ale zazdroszcze
Dziewczyny Wam też się popsuła tak cera no masakra ja nie mogę patrzeć w lustro :( same wypryski

ja to mam plamki pojedyncze:dry:ogólnie w II ciazy wygladam paskudnie :sorry2:nawet chrzestna Alanka tak powiedziala:-)bardzo sie nie przejelam ale powiedziala za chyba mam w brzuchu dziewczynke bo ona tak samo wygladała jak ja tylko miala 2 blizniaczki:-D

madan- a gdzie malutka bedzie miala oprecaje w jakim szpitalu?moze ja do warszawy przewioza tu jest duzo specjalistycznych szpitali...

o nie to Ci powiedziała. Dobrze że się nie przejełaś :)
Myśle że jakieś hormony działają no to pięknie będe wyglądać :(
Do mnie od wczoraj dzwonia i wypytują czy to już masakra jak będzie już to dam znać :( też macie takie telefony i rady dostaje jakby urodziły co najmniej wojsko a raptem mają po 1 dziecku.

reklama
o nie to Ci powiedziała. Dobrze że się nie przejełaś :)
Myśle że jakieś hormony działają no to pięknie będe wyglądać :(
Do mnie od wczoraj dzwonia i wypytują czy to już masakra jak będzie już to dam znać :( też macie takie telefony i rady dostaje jakby urodziły co najmniej wojsko a raptem mają po 1 dziecku.

kochana takimi *******ami nie ma co sie przejmowac:) na lato to bede taka szprycha ze jej grzdyka stanie:-D

U mnie nie ma telefonów i takich pytan bo wiedza ze rodze dopiero w polowie kwietnia;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry