Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do dupy to wszystko. Dobrze, że dokupiłam kombinezonik dla córeczki (na ciuchach
). Ale ubrań na zimę dla noworodka to nie mamy.
dalej niby boli ale mniej
a już myślałam :/ moja mała tez czasem bardziej ruchliwa a czasem mniej. Tez pupala wypnie albo nozka pod żebra dostanę. Bardziej ostatnio czuje duży nacisk w dole i nie jest to zbyt przyjemne
no zobaczymy co to będzie
A miałam cos jeszcze pisać i zapomniałam ;-)
a potem tylko słyszysz, jedzcie bo się popsuje...Nie wiem czy tylko ja tak mam ? Własnie padłą propozycja, żeby sałatke gyrosową zrobić już dziś...pytam po co skoro tam kurak a jutro post ?? pomyślała chwilę i przyznała rację. Ona szaleje bo moj brat jutro wyjeżdża z krakowa z rodziną na święta i jadą przez wrocław w kier. gorzowa wlkp. no i szał bo co ona synowi jeść poda. Nadmienię, że mój brat pracuje do późna. najwcześniej kiedy uda im się wyjechać to będzie godzina 20 u nas będą ok 24. i pójdą spać. w sobotę zaliczą z nami święcenie pokarmu zjedzą obiad i w trasę...możliwie jak najwcześniej...będzie numer jak mnie jutro bóle chwycą...

Jutro pojedziemy po zakupki na Świeta bo nie wiem jak w sobote sklepy beda otwarte:/
w sobotę wyszykujemy święconkę, jeszcze do spowiedzi skoczyć. Spokojne święta (i zimowe
).