Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do dupy to wszystko. Dobrze, że dokupiłam kombinezonik dla córeczki (na ciuchach
). Ale ubrań na zimę dla noworodka to nie mamy.
dalej niby boli ale mniej
a już myślałam :/ moja mała tez czasem bardziej ruchliwa a czasem mniej. Tez pupala wypnie albo nozka pod żebra dostanę. Bardziej ostatnio czuje duży nacisk w dole i nie jest to zbyt przyjemne
no zobaczymy co to będzie
A miałam cos jeszcze pisać i zapomniałam ;-)
a potem tylko słyszysz, jedzcie bo się popsuje...Nie wiem czy tylko ja tak mam ? Własnie padłą propozycja, żeby sałatke gyrosową zrobić już dziś...pytam po co skoro tam kurak a jutro post ?? pomyślała chwilę i przyznała rację. Ona szaleje bo moj brat jutro wyjeżdża z krakowa z rodziną na święta i jadą przez wrocław w kier. gorzowa wlkp. no i szał bo co ona synowi jeść poda. Nadmienię, że mój brat pracuje do późna. najwcześniej kiedy uda im się wyjechać to będzie godzina 20 u nas będą ok 24. i pójdą spać. w sobotę zaliczą z nami święcenie pokarmu zjedzą obiad i w trasę...możliwie jak najwcześniej...będzie numer jak mnie jutro bóle chwycą...

Jutro pojedziemy po zakupki na Świeta bo nie wiem jak w sobote sklepy beda otwarte:/
w sobotę wyszykujemy święconkę, jeszcze do spowiedzi skoczyć. Spokojne święta (i zimowe
).