aisak_85
Fanka BB :)
Obiadek zrobiony, naczynia umyte ,pranie konczy sie prac..teraz moge odpoczywac do samego wieczora.Latam do ubikacji co chwile, a pic mi sie chce strasznie..juz chyba 4 herbate pije...raz zwykła raz owocowa...oszaleje do wieczora..Ja nie odczułam róznicy miedzy pełnia a np kazda inna noca, ostatnio bardzo zle spie.Na prosto boli i ciagnie brzuch i mam wyrzuty sumienia ze małemu nie wygodnie. Jedynie na bokach co jakis czas zmieniajac bok, i tak pol na pol na brzuchu podpierajac sie noga ale to rano znowu wstaje w panice ze czemu nic mnie nie boli i schizy mnie lapia ze brzucha niemam jak tak dobrze spałam..mowie wam akcje mam straszne..bakteria - współczuje problemów z zalaniem.Walczcie jesli macie ubezpieczenie niech wam to robia tymabardziej to pookj dzieci. Powiem ci my podlegamy pod wspolnote kiedys dach byl dziurawy i nam wiecznie gdzies przeciekało raz nawet lało sie ciurkiem. Wołaliśmy pare razy zarzad zeby zobaczyli, ale co oni maja robic jak im na glowe nie kapie i mieszkania maja "cacy" no w koncu maz kiedys tak se powiedział ze ubezpieczył mieszkanie od zalania ..i chyba sie wystraszyli bo to koszty no wiec teraz dach mamy zriobiony cały i ocieplony ...ale wilgoć została niestety...Phelania, bakteria - ja sie wybieram do fryzjera ale jakos zawsze mi za daleko hahah a co do brwi to bym nie wyleżała podczas wyrywania
wiec to zostawie se po porodzie tragedi niema wiec se daruje
Madzikowska- co do nerek, ja miałam piasek na nerkach lata temu to byla masakra bolało jak cholera rodzice pomagali mi z auta wysiadac nic nie pomagało, a co dopiero przy ciazy. mam nadzieje ze bedzie ok..Ja juz tez spakowana, a męża spakuje jak juz bede czuc ze to tea chwila 
. na SR mówili, że pod koniec ciąży jak się łyknie nospę i ból przejdzie to znaczy, że to przepowiadające, a jak się rozkręcą skurcze to wiadomo;-), czy tak czy tak można łyknąć
.