reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny,

ze mną już lepiej, katar prawie zanikł, ale za to miałam nieprzespana nockę ze względu na ból gardła, usta mam popękane od tego zimna i oddychania przez buzię:-( mam nadzieje ze do świąt mi jakoś zejdzie i będę w miarę wyglądać bo na chrzciny się wybieramy do siostry męża, i mąż ma być chrzestnym, nawet nie mam pomysłu co kupić małej, najwyżej damy pieniądze w kopertę.
też mi się nic nie chce :tak:

Phel- Faktycznie mamy prawie taki sam termin :tak:. Ciekawe ktory Marcelek szybciej postanowi sie urodzic :-p

Widze ze macie podobnie z tym samopoczuciem... Ja zdecydowanie czuje jakby to byl 40-ty tydzien i zaczynam rozwazac czy z mezem nie zaszalec zeby cos przyspieszyc ale nawet na to sily nie mam :-D

Evvciaa- mialam Ci juz wczesniej napisac ze mamy 2 Marcelków w kwietniówkach i jeszcze ten sam termin:-Dszkoda ze nie jestes z Warszawy bo moze i w tym samym szpitalu bysmy rodzily:-D

Witajcie:-) no i zapomniałam co chciałam napisać:eek: pff:crazy: Aha Felidae wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzinek!!:-) Ja wczoraj przez ta pełnię znowu nie mogłam spać w nocy i co godzinke latalam do wc:crazy: ostatnim razem tez tak miałam:/ no bóle jak na o tez już zaluczylam ale zaczęłam sprzątać i cos mi przeszło :eek: Tylko ból pleców został . Hmm mnie jutro czeka wizyta u gin i ciekawe co powie,mam nadzieje ze dobre wieści :)) powiem wam ze ja tez sie czuje jakbym normalnie była w 12 mies ciazy :confused2: Taka ociezala ,spuchnieta i wogole do D..:cool:

ptaszek - ja podczas chroby smarowałam sobie na noc usta pomadką odżywczą albo grubą warstwą Nivea i nie pękały.

Do szpitala też pomadkę biorę:-D

Ale mam ubaw - postawiłam sobie talerzyk z jabłkami na brzuchu, a Szymuś tak podskakuje, że talerzyk mało się nie wywróci:-D

Ostatnia edycja:
Witam
Jeeejku wszystko przeczytać co piszecie to nielada wyzwanie a ja czasu na forum mam chyba za mało :sorry:
U mnie z samopoczuciem jest całkiem dobrze a i fizycznie tez nie ejst źle.
Ze spaniem też sie u mnie pogorszyło bo mało snu jakos mi teraz potrzeba.No i Lenka cos aktywna zawsze pod wieczór ciekawe jak będzie po drugiej stronie.Oby w nocy nie dawała czadu ;-)

Hej brzuchatki, ja dzisiaj w wyśmienitym humorze :-) rano byłam na wizycie, dostałam skierowanie na milion badań i bardzo mnie to cieszy, podejrzałam szybko Tomaszka na USG i aż mi łzy w oczach staneły, bo tak już chcę go przytulić. Teraz mąż pojechał pomagać w remoncie, a po południu jedziemy do Ikei kupować meble :-) Do tego to piękne słońce mnie nastraja, no cudny dzień. Oby wasz też był taki radosny :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry