reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Wam,

Powiedzcie mi, jak sie czujecie???

Bo ja od kilku dni beznadziejnie... Wczoraj ledwo wstalam i chodzilam nieprzytomna, po spacerze caly dol mnie bolal i od wizyty u lekarza do konca dnia lapaly mnie co pare minut skurcze. Po powrocie nie bylo ze mna juz praktycznie kontaktu, musialam sie polozyc i zasnelam ok 20 :szok:.
Myslalam ze to przez poprzednia noc ale dzis przespalam cala nocke, do 8 i czuje sie jak wczoraj. Wycienczona.... i mam problem zeby glupia liste zakupow zrobic.

Sama nie wiem co o tym myslec. Slyszalam ze przed porodem ma sie albo przyplyw energii albo jest sie bardzo bardzo slabym. Nie przypominam sobie by w poprzednich ciazach na koncowce bylo az tak ciezko.

A moze to po prostu ta pogoda tak wplywa... W kazdym razie mam juz dosc :-(

reklama
evcia też miałam wczoraj tak jak Ty... lekkie skurcze cały dzień mnie męczyły, pospałam trochę w dzień i w sumie wieczorem było już ok, ale jestem normalnie nie do życia, już te czekanie zaczyna mi się dłużyć ;-)

hej,

Ja spalam do tej pory z przerwami-jestem chora:(((buuu zakatarzona boli gardło i ledwo co zyje:confused2:wlasnie mlody wstał i musze go przpbrac a tak mi sie niec chce:(((u nas pogoda bardzo ladna gdyby tego sniegu nie bylo:/ ale zobaczymy...Dzis jedziemy do znajomych a tak mi sie nie chce...

eevciaa
-jestesmy w tym samym t.c :) a ja sie sie czuje jakbym juz byla w 40 tez juz chodze bo musze ..wczoraj tak sie zle czulam pod wieczór ze myslalam ze fikne...
majra-fajnie ze sie odezwalas mamusko:) to juz miesiac minal kiedy to zlecialo:szok::-D
Feli kochana WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! 21538.jpg

Ogólnie musze dzis uprasowac firanki z salonu M wczoraj zalozyl (oczywiscie mokre) i takie wygniecione jak cholera nie wiem z czego one sa kupione w Obi i zaplacilismy za nie sporo kasy no nic musi jes dzis sciagnac a ja je wyprasuje:/

Załączniki

• 21538.jpg
    21538.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 40
eevciaa - ja wczoraj po południu miałam zjazd formy, najchętniej poszłabym spać, ale musieliśmy pojechać na zakupy i jak wróciłam to krzątałam się po domu do 22, nie wiem co we mnie wstąpiło:-D. Dodatkowo od dwóch dni pieką mnie oczy. Dzisiaj budziłam się kilka razy i czułam skurcze brzucha, ale zasypiałam dalej. Teraz też czuję (takie bezbolesne) i zastanawiam się, czy wychodzić z domu:-D - muszę iść na pocztę ładowarkę siostrze wysłać:baffled:

U mnie też samopoczucie do d... A szczególnie w nocy. Teraz ogarnęłam trochę mieszkanie i czuję się jakbym rowy kopała przez pół dnia. Tragedia.

Margot- mam to samo. Dłuży się strasznie na ta końcówka

Cześć! Ja dziś miałam znów z rana zachęcające skurczyki, bo czym rozeszły się bez śladu :confused2:
Noc jak zwykle fatalna, katar zatokowy dalej męczy (skurczybyk najgorzej nocą), no i chyba przez pełnię wyrwa 1,5 h snu nocnego. Czuję się, jakbym była w jakimś 42 tc ;-) także może przesilenie i wciąż zimowa aura tak na nas działają?
Ciekawe, która z nas będzie ostatnia rozpakowana :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry