reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam wieczorkiem,
ja dziś po ktg jestem (ale o tym napisałam już w innym wątku), miałam coś pisać ale po przeczytaniu wszystkich postów zapomniałam co :zawstydzona/y:..a no tak - pieluchy tetrowe - ja przy Doti miałam 30 z czego połowy nie używałam i poszły później na mycie okien i zostało mi teraz 15, tak w sam raz bo zamierzam jechać głównie na pampkach
pola ale masz fajnie, już niedługo będziesz tulić maleństwo w ramionach...ja też tak chcę

co dopicia to mnie tak strasznie suszy jak ma padać deszcz a tak to za wiele nie piję

reklama
Nie bylo mnie pół dnia a tu tyle czytania:-D...

Smile- gratuluje Antkowi;) madry chłopak wie czego nie olewac:-D
Feli-ja mialam jechac we wtorek i co??? i co??? zapomnialam:szok:jutro koniecznie musze kupic!!!!
Pola- jeszcze troszke;P

Flaneli to ja mam z 3-4 sztuki kompletnie nie uzywane po Alanie...natomiast tetry mam 10szt zaopatrzylam sie w nowe bo Alan jak byl maly to strasznie ulewał i nam bardzo szybko szły wiec ...w razie czego wszystko juz czeka;P

Ja dziewczyny juz spadam spac bo normalnie oczy mi sie zamykaja a nie wiem do której mlody da mi pospac, tym bardziej jutro z M jedziemy po poludniu do znajomych i zostajemy do poznego wieczora i chce wypoczac bo dzis nóg nie czuje:/

Achhhh i upojnej nocki bo dzis Dzien Seksu:-D

ja dzis chyba zakonczyłąm pakowanie toreb do szpitala powiedzcie czy wy bierzecie laktator do szpitala czy tam maja a i czy tam mozna wypazyc czy lepiej uczynic to w domu?

Ja laktatora nie biorę. Spakowałam tylko najpotrzebniejsze rzeczy bez których po porodzie nie da się żyć ;)
Takie rzeczy jak laktator mąż zawsze może dowieść... a znając życie będzie przyjeżdżał codziennie :)

też mi M laktator dowoził. jak sie okazało, że mały będzie leczony i poleżymy. tam gdzie rodziłam synka akurat przychodziły panie z poradni laktacyjnej. Bardzo pomagały. ale niestety nie w każdym szpitalu chyba jest taka pomoc. i dziewczyna ode mnie z sali miała własnie wypożyczony laktator...elektryczny taki duuuży hehe jak dojarka wyglądał :eek:

Tasia - nawet nie chyba tylko na 100% zielona herbata(generalnie herbata) zaburza wchłanianie żelaza. poza tym u mnie to samo co zmiętą - wzmaga zgagę:baffled:
Smile - niezły patent z tym Zygzakiem:-D
zozzolka - ja laktatora nie mam, ale z tego co widziałam wmoim szpitalu można wypożyczyć. Smoczek biorę, ale mam nadzieję, że się nieprzyda;-).
Zmachałam się dzisiaj jak głupia, ciekawe jaka będzie noc -dzisiaj pełnia.

zozzolka- ja smoczek wezmę, choć również mam nadzieję że nie będzie potrzebny, zresztą krzywo patrzą na smoczki w szpitalu u nas ponoć
co do laktatora- ja jeszcze nie kupiłam, kupię dopiero jak okaże się potrzebny.

reklama
Hey,
Widze ze juz wiekszosc spakowana :), dobrze ze przypomnialyscie o tetrach bo musze jeszcze kupic, tylko nie wiem kiedy bo dzisiaj mialam taki bol nerek ze caly dzien przelezalam z bolu w lozku.
A moze wy macie jakis sprawdzony sposob na to zeby troche przeszlo bo nie chce znowu jechac do szpitala :(. Mam juz dosc oprocz tego ze 2 bable biegaja i wariuja to mojego M nie ma calymi dniami i sama musze dawac rade z bolem i dzieciakami :( chyba depresja mnie lapie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry