reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziękuję za rady odnośnie plam po oliwce. namoczyłam na razie w szarym mydle, jak nie pomoże to spróbuję z tym płynem do mycia naczyń :)

a przy namaczaniu zaliczyłam wczoraj pierwszy skurcz ;) nie powiem, ale ciekawe uczucie, a mina mojego Męża bezcenna :D

ubranka poprane i poprasowane czekają w szafce. zostało ubrać łóżeczko i powiesić firankę z małym kubusiem ;)

życzę Wam przespanej nocy!

PS. Felidae, z okazji urodzin - łatwego i szybkiego porodu :D

reklama
Dziewczynki, podczytuje Was, ale pisac nie mam siły. Jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów, tak bardzo się boję.... U mnie po wizycie ok, opisałam na wątku. Trzymajcie sie cieplutko.

Witam się z rana
dziękuję za pamięć :-)
Dziś jadę na wizytę więc idę się wypluskać co by zdążyć wyschnąć porządnie. A jeszcze trzeba ostatnie jedzeniowe zakupy porobić bo jutro to juz może nic nie być w sklepach. aż się boję bo moja mam już wyskoczyła, że wędlin tak każdej po kg. pytam się jej kto to zje przez dwa dni? to tylko słyszę "przecież to święta" O_o. jestem przeciwna bo sie zmarnuje:[ sałatki jarzynowej nie robimy na same święta i ta wędlina nie zejdzie. Bo kto będzie jadł mase wedliny po białej kiełbasie do sałatki gyrosowej ????
Mój brat jest bez cenny zadzwonił o 22 złożyć mi życzenia: wszystkie najlepszego siostra...i słuchaj tam gdzie jeździcie nad morze domek ile kosztuje? :eek::eek::eek: ciekawe o której mu moja mama napisała, że mam urodziny :-D

Dzień Dobry
Ja na nogach od 6 a dzieci jeszcze spią
MIałam dzis z rana zamiar zawieść mocz na badanie i co?? Jak wstałam odrazu poleciałam do łazienki i zapomniałam żeby nałapac w pojemnik:wściekła/y: ech i etraz bede musiała po świetach wrrr
Bishopka
trzymam mocno kciuki za Ciebie.Napewno wszytsko będzie dobrze i utulisz zaraz swoja księżniczkę
Felikade ode mnie przyjmij najlepsze zyczonka.A co Do brata heheheh dobrze że mama mu przypomina.Moja teściowa tez taka jest i mi dzwoni i przypomina ;-)

hej dziewczyny,
wczoraj po no-spie mi przeszło, ale mały dalej jakiś mało ruchliwy. po kąpieli zawsze fikał a wczoraj nic, aż się wystraszyłam czy wszytko ok, na szczęście dzisiaj o 4 rano trochę fikał.

czy wasze maluchy też już mniej aktywne?

Witam sie i ja:D właśnie obudziły mnie skurcze:eek: także jak co to trzymajcie kciuki:-p nie wiem czy przejdą czy nie ale normalnie to samo jakbym miała porządny o :cool: Nic dzisiaj jak dotrwam to mam wizytę u gin i zobaczymy co będzie dalej :sorry: Piękne słońce za oknem dzisiaj ,przynajmniej teraz:laugh2:

Felidae spóźnione sto lat:-D

Bishopka postaraj się jakoś zrelaksować bo to nic dobrego ani dla Ciebie ani dla maleńkiej, przytulam mocno, wszystko bedzie dobrze

Izka to czekamy na jakieś wieści z porodówki

u mnie dzisiaj sprzatanie, wczoraj wieczorem tak nakrzyczałam na chłopców, taka zła jestem na siebie, a oni cóż ani do przedszkola, ani na dwór to energia ich rozpiera, co się dziwić
trzymajcie się

Hej

U mnie nadal zamieszanie. Czekam aż mąż znajdzie czas by popodłaczać tv ale go schodzi :wściekła/y: a ja mam w domu ładnie pisząc nieporządek ...

Mały mniej ruchliwy. Ogólnie kiepsko się czuję. Jeszcze zepsuła mi się maszyna a chciałam firany poszyć:wściekła/y:

reklama
magda - ja stawiam sobie pojemnik na klapie sedesu, nie dasię tego nie zauważyć. Aczkolwiek raz byłam tak zaspana, ze zapomniałam opojemniku ... trzymając go w ręce:-D
ptaszek - mój wczoraj był jakiś nadaktywny (najbardziej po owocach), a tak tozazwyczaj mało/słabo się rusza i tylko takie delikatne wypychanie/muskanie, aleruchów nie liczę
iza- trzymamy, trzymamy&&&
lenka - zaangażuj ich do prac domowych albo wspólnegogotowania to przynajmniej pozytywnie spożytkują energię:-D

Słoneczko piękne, ale chyba jeszcze zimową kurtkę ubiorę:eek: bo płaszczyk na brzuchu się nie dopina

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry