Nef
Fanka BB :)
iza współczuję z teściem:-(
madan a malutka już po operacji? mam nadzieję, że wszystko dobrze się układa
karmieniem się tak nie przejmuj, ściągaj i dawaj butelką, a jak przyjdzie wasza pora, to może się malutka jeszcze przestawi. Miała tak moja kuzynka i szwagierka, obie odciągały i karmiły butlą przez 3-4 m-ce, a potem dziecko samo z siebie przeszło na cyca... warto próbować
a może monitor oddechu kupcie, jak tak sie stresujesz. To taki materacyk, który wyczuwa czy dziecko oddycha.
Albo poduszkę klin pod główkę, żeby malutka nie ulewała i nie zakrztusiła się.
madan a malutka już po operacji? mam nadzieję, że wszystko dobrze się układa
karmieniem się tak nie przejmuj, ściągaj i dawaj butelką, a jak przyjdzie wasza pora, to może się malutka jeszcze przestawi. Miała tak moja kuzynka i szwagierka, obie odciągały i karmiły butlą przez 3-4 m-ce, a potem dziecko samo z siebie przeszło na cyca... warto próbować

a może monitor oddechu kupcie, jak tak sie stresujesz. To taki materacyk, który wyczuwa czy dziecko oddycha.
Albo poduszkę klin pod główkę, żeby malutka nie ulewała i nie zakrztusiła się.

madan trzymam kciuki żeby wszystko z córeczka było wporzadku 
M mnie goli...ja juz nie daje rady z tym schylaniem..mecze sie na kazdym kroku jak parowóz...Ogólnie w tym tygodniu musze zapisac sie do fryzjerki i na regulacje i henne brwi bo pozniej czas mi nie pozwoli przy dwójce szkrabów...
wywal te mysli, pamiętaj co Ci mówiłam. Do jutra dotrwasz, tylko sie nie stresuj, a ja bedę trzymała kciuki &&&&
) ja to nawet skarpetek nie moge juz ubrać, ech... kwiecień mamy więc może uda nam się nie przenosić do maja