reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madan trzymam kciuki za malutka !! Napewno wszystko będzie dobrze! Musi być :tak: Anzeram ja tez mam takie dziwne bóle kilka razy dziennie i tyle:baffled: niestety tez mam dodatni GBS i nie wiem kiedy to już będzie żeby tez szybko zareagować i jechać do szpitala :confused: Kobity no już kwiecień a nasze malenstwa chyba nie chcą zbytnio wyjść :szok:

reklama
hej! święta święta i po świętach ;-)
madan trzymam kciuki za małą, będzie dobrze, jest pod opieką specjalistów a to ważne.
Anzeram, iza ja też mam bóle podbrzusza, w zasadzie już 2 tydzień, tylko wcześniej były rzadziej, dziś to mam dość często ;-) ale póki co czekamy ;-) aczkolwiek dość już mam czekania... ;-)
lenka to u Ciebie też coraz bliżej ;-)
anila trzymam kciuki za laktację, to podobno stresująca sprawa...

madan trzymamy wszystkie kciuki
ja kobitki tez dziekuje nie wiem czy w torbie mam wszystko czy nie okaze sie w szpitalu mam nadzieje ze jednak mam wszystko mo M nie bedzie mógł mi tak odrazu dowiesc musi mnie odstawic i ma w domu niezły zmaęt mnie naszczescie to wszystko omija bo mam juz wszystkiego gosc jeestem zmeczona wycieczona psychicZnie i fizycznie tem mam rózne rodzaje bóli nawet teraz jak pisze brzuch i twardnieje oby do jutra

Fel mi lekaz mowił jak puchne zeby mniej pic ale tez słyszałam ze trzeba duzo pic wiec nie weim która wersja dobra

Iza nie dośc że nie wytłumaczyli nam za bardzo o co chodzi z tym GBS to nastraszyli że mamy być szybko na porodówce jak to 1 dziecko to idzie oszaleć bo nie wiadomo czego się spodziewać :(
Ja to rozmawiałam z mężem i przez te GBS dodatnie będą robić badania dziecku czy się nie zaraziło i czy w szpitalu dłużej nie będziemy musiały zostać. Nic nie mówią eh mi gin powiedział że jak do terminu z OM czyli 7 nie urodze to 9 czyli 2 dni po terminie mam go odwiedzić ja myślałam że na oddział a tu nic.
Madan - trzymam kciuki życze Wam jak najlepiej :)

Ja daje jedno. Po mimo że ja mam 2 i nie mam z tym problemów ale wolę nie ryzykować. Może w przyszłości wymyśla jakąś bzdure co będzie utrudniać małej życie jak będzie mieć 2 imiona dlatego jestem za 1 :)

My dajemy 2 imiona :) tylko trzeba wybrać po której babci:confused: anzeram dokładnie , nie wytłumacza czego sie można spodziewać a na internecie jak czytałam o tym GBS to sie przerazilam i najchętniej już bym brała leki na to!:baffled: No nic poczekamy. Mam nadzieje tylko ze lekarz naprawdę wie co robi :szok:

Madan - musi byc dobrze! Jestescie pod opieka specjalistow, a to najwaznieksze !
Anila - ja bym przystawiala mala ile sie da do piersi zeby w koncu zalapala. Tak mi mowila babka w szpitalu. Jak sie dziecko do butli pdzyzwyczai to pozniej trudno wrocic na cyca.
Fel - przejedz sie na IP jak tak puchniesz!

My dajemy dwa imiona. Ja mam tylko jedno, bo rodzice zapomnieli. Moj maz ma tak samo. Rodzice zapomnieli i ma tylko jedno. Zawsze chcialam miec jakies drugie imie i zazdroscilam kolezanka jak sie chwalily jak maja na drugie. Antek dostal na drugie Julian. Franciszek bedzie mial Henryk albo Marian ;p

Ja dopiero jutro odbiore wynik GBSu, bo w piatek zapomnialam ;/

reklama
Witam się wieczornie. nie przejedzona ale cała obolała. tu mnie dzgnie, tam mnie rwie, echhh, końcówka;-)
Madan
- trzymamy kciuki za zdrowie Malutkiej- musicie byc silni dla niej właśnie, czego z całego serca życzę. Będzie dobrze. Na wszystko potrzeba czasu.

Iza- współczuję

Zozzolka- trzymamy kciuki-będzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry